2777
2789

شهریه ثابت یه پولیه که هر ترم باید بدی ، مبلغش هم هیچوقت تغییر نمیکنه ، چه ثد تا درس برداری چه 0 تا باید بدیش ، مرخصی بگیری ام لاید بدیش، شهریه متغیر هر ترم فرق میکنه یبار دیویس تومنه یبار دو میلیون ، بستگی داره‌چند تا واحد برداری و عملی باشن یا تئوری ، جمع ثابت و متغیر میشه شهریه ی کل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهریه ثابت از سال ورودی که العان هست تا زمانی که فارغ التحصیل بشی ثابت هست متغیر هم هر سال مهر درسا ...

شما الان دانشگاه ازاد درس میخونین ؟

من دوست دارم یا روانشناسی بخونم یا حقوق 

بیشتر از ۶ تومن میشه؟

صبح میشه این شب 🌱

شهریه ثابت یه پولیه که هر ترم باید بدی ، مبلغش هم هیچوقت تغییر نمیکنه ، چه ثد تا درس برداری چه 0 تا ...

شما الان دانشگاه ازاد درس میخونین ؟

من دوست دارم یا روانشناسی بخونم یا حقوق 

به طور میانگین بیشتر از ۶ تومن میشه؟

صبح میشه این شب 🌱

شما الان دانشگاه ازاد درس میخونین ؟ من دوست دارم یا روانشناسی بخونم یا حقوق   به طور میا ...

سلام عزیزم ، ببین درسایی که واحد عملی دارن شهریه شون گرونه ،این دوتا رشته فکر نکنم گرون باشن بازم بستگی به شهرت داره ، به نظرم اگه زبانت خوبه به حقوق بین الملل فکر کن به جای حقوق توی ایران ,برو تو گروه ها بپرس ، یه گروهی هست اسمش رفع اشکال اموزشیاره ، بزنی تلگرام میاره ، برو اونجا سرچ کن حقوق مثلا ، بگرد ببین کیا رشتشون حقوقه برو ازشون بپرس ، شهر هم بپرس چون رشته مشابه تو شهرای مختلف ممکنه قسمتاش فرق کنه