2777
2789
عنوان

اجازه دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست

پسردایی من یه پسر 27 سالش راستش اوایل حتی خودمم میگفتم وای این قرار چقدر خراب بشه و فلان 

امل در عین حال همون سال کنکور قبول شد و الان هم تو یه شرکت داره کار میکنه پولش هم جمع کرد بعد چهارسال یه خونه‌ خرید بزودی هم قراره ازدواج کنه پسر سالمی هم هست 

پس خواهشا نگید وای پسره فلان شده و بیسار 

درضمن هنوز پرسینگ هم داره

اکانت واگذار شد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه پسرداشتم راضی نبودم پیرسینگ انجام بده ،هرچند جوان های این دوره کار خودشون رو انجام میدن

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
بستکی به سنش داره  معمولا بچه ها توی یک سنی جوگیرن دوست دارن همه چیز رو امتحان کنند. ممکنه پشی ...

اره ولی من این روش. امتحان. کردم آهن ربایی گرفتم ولی. یه. روز بیشتر. استفاده نکرده میگه این واقعی. نیست از فلان. مدل.خوشم میآید و هیچ. نصیحتی هم توی. سر شونه نمیره فقط. باید. همون. که ‌خودشون میخواد زمان قدیم هم نیست که. بزنی. تو سرش بگی. نه. این که. من میگم درسته نه. طرز. فکرت اره. فدات. بشم. 

اره ولی من این روش. امتحان. کردم آهن ربایی گرفتم ولی. یه. روز بیشتر. استفاده نکرده میگه این واقعی. ن ...

چی بگم پس بذار سوراخ کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

انقد نقطه نزارررر 

چشم‌ولی شرمنده تایپ کردنم این. عادت شده فاصله رو که میزنم خودش نقطعه میزنم البته تنددتند مینویسم‌این. طور میشه شرمنده اذیت. میشد عذرخواهم‌

خوب. حالا. به. نظرت خونگی. روش قدیم. بهتره از دستگاه 

با دستگاه راحت‌تره و دردش کمتره ، با دستگاهاصلااا درد نداره. بهداشتی تر هم هست. فقط بعد سوراخ کردن روزی سه بار پماد چشمی بزنو گوشواره رو بچرخون تو گوش.

چشم‌ولی شرمنده تایپ کردنم این. عادت شده فاصله رو که میزنم خودش نقطعه میزنم البته تنددتند مینویسم‌این ...

خواسش میکنم فاصله رو یک بار بزن دو سه بار که میزنی اینجوری میشه. 

خواسش میکنم فاصله رو یک بار بزن دو سه بار که میزنی اینجوری میشه. 

اره ولی می‌دونی انگشتم موقع تایپ اون قدر سریع میرنم‌که. گاها دوبار زده میشه و باعث نقطعع میشه باید. سعی کنم آروم تر بنویسم مثل الان که خیلی دقت. کردم