2777
2789
عنوان

سرطان دارم ؟

769 بازدید | 36 پست

از بهداشت زنگ زدن که پرونده ات ناقصه. بیا معاینه. رفتم سینه ها رو معاینه کرد، گفت تو سینه ات یه توده لمس کردم. بعد تو پوزیشن های مختلف چک کرد. سر آخر گفت میری سونوگرافی یا دوباره ماه بعد میای ؟ گفتم خب میرم سونو. گفت نه نرو. ممکنه به خاطر سیکل پریودت باشه، چون اواسط سیکل هستی شاید مال اونه‌.

بعد گفت برو و روز بعد از پاک شدن بیا.

من یکی دو سال هست از خوابیدن به این پهلو که خانمه تو سینه ام توده پیدا کرد بدم می اومد. یه حس عجیب و ناراحت داشتم. گاهی هم زیر بغلم تیر میکشه. 

ولی خودم تغییر بافت و شکل و ترشح تو سینه ندیدم تا حالا. سن هم تو سی و اندی هستم. 

یه کم نگرانم. کو تا سیکل بعدی. سه هفته مونده تا پاک بشم و دوباره برم معاینه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری نیست که هر توده ای سرطان باشه راست میگن ممکنه به خاطر سیکل باشه   عزیزم نگران نباش به خ ...

اصلا تا حالا نشنیده بودم وسط سیکل توده بیاد. بعد خب این توده های وسط سیکل خودشون نشونه ریسک سرطان واسه سال های بعد نیستن؟

مرسی از توجهت ولی ترجیح میدم از روش علمی اقدام کنم. 

منم روش علمی قوی بهت پیشنهاد دادم. همه دانشمندان بزرگ جهان طب اسلامی تمامان را تایید مبکنن. فقط شما کافیه مطالعت بیشتر باشه

بهداشت هم شد دکتر؟!😐  چرت پرت معمولا بهداشت خیلییی میگن  برو دکتر

اصلا حوصله دکتر رفتن نداشتم. اینم خانمه زورم کرد برم. تا حالا تو زندگیم پا تو مرکز بهداشت نگذاشته بودم. گفتم حالا صد قدم فاصله است تا خونه، برم ببینم چیه.

حالا هم که نگران شدم. کاش اصرار کرده بودم که سونو رو بنویسه. بهش گفتم که پولش مهم نیست و بیمه تکمیلی هم دارم. ولی باز گفت ولش کن. ماه بعد بیا که مطمئن باشی مال سیکل نیست

بهداشتو ول کن،برو دکتر زنان بنویسه بری ماموگرافی،از سونو دقیق تره ،انشاالله که چیزی نیست احتمال کیست ...

ماموگرافی برای زیر چهل سال هم هست؟ گفت چون زیر چهل هستی، سونو کافیه 

اقا ول کن دیگ طب اسلامی چیه.باید بره ماموگرافی

اشکال نداره. نظرش رو گفته. من که گوش نمیدم. همینم مونده که برم زیر دست ملا. بعد تازه بگن مطالعه ات رو بیشتر کن. اون ملای اسلامی اگر خودش مطالعه کرده بود که الان دکتر واقعی بود. نه دکتر علفی

اصلا تا حالا نشنیده بودم وسط سیکل توده بیاد. بعد خب این توده های وسط سیکل خودشون نشونه ریسک سرطان وا ...

حتما برو پیش متخصص ما این واحد رو پاس میکردیم یادمه کلی کیست و توده های مختلف بودن که سرطانی نبودن یا سرطان خوش خیم بودن و مسئله ای نداشت 

ما کاراموزی بهداشت هم میرفتیم خانوما رو معاینه میکردیم توده رو حس میکردیم تو بعضیاشون و ارجاع میدادیم به متخصص و اون موقع استادمون بهمون میگفت که اینجوری نیست که حتما خطرناک باشه ولی دور از جون شما متوجه شدیم که یکیشون کاندید سرطان بود و به موقع هم شناسایی شد حتما برو پیش متخصص

اینترشیپ پرستاری …