2777
2789
عنوان

کلیلیلیلیلیلللللییییییی😂😂

249 بازدید | 8 پست

داشتم تصورمیکردم بی بی چکم بعد ۲ سال اقدام و دارو و سونو و عکس رنگی و... مثبت بشه اونوقت توخیالم کل کشیدم😂😂 لتروزول خوردم این ماه  هرچند دکتر گفت فولیکولت سایزش ۱۶ و چروکیده است یعنی بی کیفیته اما منتظر معجزه ام لعنت ب فکرای بد که میاد سراغم نکنه کیست شده باشه😔 نهههههههههه امیدبخدا امروز موعدم بودم هنوز نشدم صبح ی بی بی چک زدم‌خراب بود حتما حکمتی توش بوده سینه هامم درد میکنن نمیدونم چی قراره بشه ولی ای کاش برایه بارهم که شده دلم شاد بشه بعد این همه نشدن 😍

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن حامله ای به امیدخدت

ای کاش یعنی میشه 😭

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
ای کاش یعنی میشه 😭

آره آن شالله چرا نشه.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

غذاتون رو اصلاح کنید ورزش کنید ساعت خواب وبیداری رو تنظیم کنید

حتما دکتر طب سنتی برید شکمتون رو گرم نگه دارین و روغن مالی کنید بارداری نزدیکه

👈نکات پزشکی که باید هر مامانی بدونه  لمس کن لینکه👉هرکس اومدتوتاپیکم مزاج شناسی روبخونه/صفحات پرکاربرد:🤰میدونیدبعدزایمان چکارکنید؟38*روش بارداری اسلامی،علل سقط وناباروری78،79مصلحهاوطبع غذا14،10،12مزاج شناسی 39_جوش وپوست=17،32،51،55،57_🚼پوشک گرفتن٣3،47_عفونت زنانه34_😋تغذیه کودک19،47،61،46،15،7،8،9،10،12، 6_🤰بارداری47،57،46،40،30،58،61،54_رشدجنین98_🤢ویار23،74_🔴درمان قاعدگی دردناک وشدید95، 86،37،35،58،30_🔴خونسازها104_عفونت ادراری34،36_مزاج غذاها36،32_🤱ازشیرگرفتن74،36_🤒تب46،1،61،106_تیرگی زانووزیربغل57،60_ختنه61_اعصاب وتیک60_قرص اورژانسی62_🤪جویدن ناخن60_👣ترک پا58_گل مژه55،57_رفلاکس کودک47،19_محاسبه بارداری53_👁️👁️سیاهی وگودی زیرچشم53،57، 48_👶زردی19،28_👄ترک لب43_آبله مرغان29_لکه پوست32_😖یبوست نوزاد47_💩 یبوست9،40،33،29،47_💩اسهال29،47،7،14 19_کولیک43،47_درمان خانگی29،35،43_سنگ صفرا54_مزه دهان61_خلط حلق56_پاکسازی بدن32_آفت47،48_نازایی57_رژیم دخترزایی پسر زایی10،16_اگزما75_🍬دیابت،قندبارداری 74و75_🤧آلرژی وآسم90_🤒تب دندون90_رژیم چاقی101_😷سرماخوردگی،کروناوٱمیکرون،13،6، 19،21،105,106،100_سرفه 95🗣️توروبیکابانام"نکات پزشکی که هرمامانی باید بدونه" کانال زدم،قابلیت جستجوداره،میتونیدمطلبی که میخوان راحت بخونید😉آیدی کانال روبیکام👇https://rubika.ir/manmamnam🎌☯️ورودبه تاپیک فنگشویی وقانون جذبم☯️
ان شاالله که به مراد دلت برسی عزییییییز دلم و دامنت سبز بشه به حق فاطمه زهرا تایپیک بعدیت خبر باردار ...

انشالله بشه ممنون ازت

خبر خوش مثبت شدنش رو اگر تاپیک زدی منو تگ کن هانی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق