برای دوستمه اومدم بیان کردم یکی دونفر گفتن عذاب وجدان گرفته بخاطر پول میخاد ول کنه دوستت پسره رو. طرف ۲۴ سالشه پسری ۲۰ ساله میخادش البته سال پیش گفته وراه دورن دوتایی میدونم پسره عاشق بود .دوستم باهاش آشنا شده بعد گفت بهش گفتم ما بحث سن نیس بخاطر مسائل دیگه بهم نمیخوریم. ایشون خودش خاستگار داره. دوستم میگه پسره گفته یکسال بهم فرصت بده ماشین بخرم بیام خاستگاری.فرهنگشونم فرق داره .دوستم میگه ۵ ماهی که باپسره حرف زدم خیلی هوامو داشته تو حال بدیا باصحبت کردن. میگفت بهش گفتم به درد هم نمیخوریم گفته نه نرو دلم میشکنه. البته الان ۳ ماهه پسره از دوستم خبری نگرفته چون داره درس میخونه به شدا گفته. دوستم آدم احساسی هست میگه خاستگارم جواب بدم یا صبر کنم؟ .
اون پسره ۲۰ سالشه بچه س تو این سن پسرا هورمونی عاشق میشن اکثرا نمیشه اعتماد کرد ب عشق ی پسر ۲۰ ساله. میگن پسرارو تا سن ۲۵ سالگی ثبات پیدا میکنن و میشه حساب کرد رو حرفشون .
ابن هنوز ۲۰ سالشه تا ۲۵ سالگی کلی نوسانات و تغییرات میکنه دیدگاهش و تفکراتش.
🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کسی که درس میخونه به هر حال یه ثانیه وقت داره زنگ بزنه یا پیام بده خبری بگیره اگر مهم باشه براش بگو ...
گفت پسره کنکور داره وقت نداره .گفتم در حد پیام دادن که وقت داشته .بنظرم اون پسره دوست منو کم کم فراموش کرده. دوست من احساسیه میگفت نمیخام پشیمون شدم بعدن. درست راهنمایی کن. درست گفتم؟ نظرت چیه؟ بنظرم همینه.واونهایی که میگن بخاطر پول طرف نمیخاد اصن پول هیچی ولی پسره اگ دوستم فراموش نکرده بود خبر نمیگرفت؟
اون پسره ۲۰ سالشه بچه س تو این سن پسرا هورمونی عاشق میشن اکثرا نمیشه اعتماد کرد ب عشق ی پسر ۲۰ ساله. ...
من گفتم احساس عذاب وجدان نگیر ومنطقی به خاستگارت فکر کن اگه خوبه عاشق اون شو.درسته که ۵ ماه کنارش بوده خوب بوده. ولی ۲۰ سالشه . بهم نمیخورن. دونفر گفتن دیده پسره پولداره نیس ولش کرده. من بد گفتم؟؟؟
گفت پسره کنکور داره وقت نداره .گفتم در حد پیام دادن که وقت داشته .بنظرم اون ...
ببین ادم کسی دوست داشته باشه یه روزم نمیتونه ازش بی خبر باشه اون پسره ۲۰ سالشه تازه اول احساساتشه اصلا هنوز به بلوغ فکری نرسیده شاید تو همین سن با دوستت ازدواج کنه بزرگتر که شد پشیمون شه بعد اگر براش مهم بود ۱۰۰٪ یه سراغی میگرفت حداقل روزی یه بار یه پیام میداد که خوبی دیگه طرف کل روز که سرش تو کتاب نیست اینا واقعا همش بهونه س به نظرم دوستت بهش پیام بده بگه تکلیفت چیه من میخوام ازدواج کنم با کسی
ببین ادم کسی دوست داشته باشه یه روزم نمیتونه ازش بی خبر باشه اون پسره ۲۰ سالشه تازه اول احساساتشه اص ...
دوستم خاستگارش بهم میان. این پسر سنش کمه دوستم ۴ سال بزرگتره خونوادش ناراضین راهشون دوره. وقتی بهم نمیخورن .چرا باید بخاطر حس دلسوزی عذای وجدان بگیره بد میگم؟.اون پسر ممکنه چند سال دیگه یادش بره عشقو. یه سریا گفتن دوست پول دیده میخاد بره.عذاب وجدان گرفته. من الان به دوستم بگم .اینجوریی اگه حقشه بگم دوستم دیروز رنگ زد گفت نظر بده دوستمم افسردگی داشت .بنظرم حق ازدواج خوب داره. وسواس فکری هم داره همش میگفت من فکر نکنم بخاطر اون پسره. منم اومدم مشورت. بازم اگه چیزی میدونی بگو ❤️
باید عذاب وجدان بگیره بخاطر دلسوزی؟ اگه حرفم بده بگو
اینک عذاب وجدان بگیره طبیعیه . ولی بگو دلت بیشتر برای خودت بسوزه ب خدا ک نمیشه ب این پسرا اعتماد کرد ب عشق و عاشقیشون همش کشکه بگو دلت نسوزه و عذاب وجدان نگیر منطقی تصمیم بگیر.
🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
اخه کی با ۵ ماه عاشق میشه؟ مجازی بوده؟ ببین درسته ک عشق آدمارو کنار هم میاره ولی رفاه هست ک اونارو ...
اره مجازی ۵.۶ ماه گفت پسره خیلی خوب بوده میگفته عاشقم ولی رفاه مالی برای ازدواج نداشته. دوستم ۲۴ سالشه بزرگتره خاستگار خوبم داره. دوست افسردگی داشت . خونوادش سن رو کوتاه نمیان و. حتی فرهنگ. بعد یه دونفر گفتن چون پول دیده اونو ول کرده.عذاب وجدان گرفته. یعنی دوستم ادامه زندگیش خراب کنه بمونه پای این؟؟؟ پسره هم دوماهه از دوستم خبر نداره. ممنون ازت عزیزمدوستم حالش بد بود خاستم جواب خوبی بدمش .بازم جوابمو بدی ممنونت میشم