2777
2789

من که ندوست

خیلی رنگ سردیه

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فکر میکنم دیگه مد و شیک نیست

الان بیشتر سفید و چوب مده

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

من میخام تغییر دکوراسیون بدم و برم خونه جدید حتی برای انتخاب کابینت نظرم روی طوسی و سفید بود ولی دوستم تموم کابینت و فرش و مبل و طوسی و سفید کرده خونش یجوریه شاید از رنگ های نود استفاده کردم

توسی و سفید خیلی شیکه ولی رنگای دیگم باید استفاده کنی ولا بی روح میشه ما یکی اقواممون تمام خونشو توسی کرده بود خیلی زشت بود کابینتا توسی پررنگ و توسی کمرنگ بود سرامیکا سفید توسی بود فرسا توسی پرده ها توسی پررنگ و کمرنگ و سفید مبل سلطنتی توسی روشن مبل چستر توسی پررنگ تیوی باکس توسی اثلا جالب نبود...من خودم تم پزیراییم سفید توسی قالیام نقره ای مبلام کرم شامپاینی با ترکیب توسی اینه دکوراتیو دودی سرامیکا سفید اشپزخونه کابینتا قهوه ای و سفید با بین کابینتی سفید طلایی و شیر الات طلایی 

توسی و سفید خیلی شیکه ولی رنگای دیگم باید استفاده کنی ولا بی روح میشه ما یکی اقواممون تمام خونشو توس ...

اره دیگه خونه ی دوست منم فرش و مبل طوسی آشپزخانه سفید و طوسی تموم در های ساختمون سفید خ بی روح خونش