2777
2789
عنوان

اسنپ روانی

509 بازدید | 19 پست

داشتم میرفتم تولد دوستم مامانم برام اسنپ گرفت. 

بعد از همون اول که نشستم شروع کرد حرف زدن اولش پرسید تو دانشگاه دیدمت گفتم اصلا دانشجو نیستم بعد گفت عهههه اصلا نمی خوره بچه مدرسه ای باشی. فهمید کنکور دارم گفت دانشجو پزشکی ام مشاوره میدم، منم خوشحال شدم کلی سوال پرسید 

جواب دادم، تهش که خواستم پیاده شم گفت علکی گفتم بهت نیستم خواستم بدونم سینگلی یا ن. بهم گفت با گوشی‌ خودت اسنپ گرفتی یا ن گفتم نه. مامانمه، حالا به گوشی مامانم پیام داده که دختره چطوری، من که فهمیدم این شماره ی خودته 

خداااااااااااروشکر گوشی مامانم دستم بود وقتی پیام داد. بلاکش کردم میترسم بازم پیام بده یه طور دیگه ای مامانمم خیلی حساسه چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😂😂

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

به نظرم در جایگاهی نیستی که بتونی قضاوت کنی اشتباه از کیه وقتی نبودی اونجا.  فکر کردم واقعا مش ...

وقتی پست میذاری هرکسی هر نظری داره میتونه بگه

وقتیم انقدر درک و شعور نداری که با راننده ی تاکسی سر صحبتو بخاطر هرچیزی باز نکنی پس حقته از این بلاها سرا بیاد پس نشین تاپیک بزن و ننه من غریبم بازی در بیار

به نظرم در جایگاهی نیستی که بتونی قضاوت کنی اشتباه از کیه وقتی نبودی اونجا.  فکر کردم واقعا مش ...

قضاوت نیس 

سعی کن با این راننده ها صمیمی نشی 

فرقی نداره دانشجو پزشکی باشه یا هر کاری

من و چند نفر دیگه هم یه بار اسنپ گرفتیم از دانشگاه به شهر خودمون یارو میگفت دانشجو علوم پزشکی شهرتون هستم ولی خیلی بی ادب بود 

خداروشکر الان تو هر پیج و کانالی بری میتونی کلی اطلاعات کنکوری بگیری نیاز نیس از یه آدم غریبه که معلوم نیس قصدش چیه و چجور آدمیه سوال کنی مراقب باش

بلدم زنگم زدم به پشتیانی 

شماره پلاکوهمه چیو گفتی ، ؟ببین این جور مواقع نباید سکوت کنی باید زنگ بزنی پشتیبانی ، چون اون اسنپ ن فقط با تو بلک با تمام دخترا اینکارو میکنه ، چون میدونن کمتر دختری هس ک بره زنگ بزنی پشتیبانی ، پس تو الان بااین کارت هم نزاشتی از تو سواستفاده کنه هم ب خیلی از دخترای دیگ کمک کردی ، چون خیلیا حتی میترسن جواب همچین آدمای مریضیو بدن