2777
2789
عنوان

شوهرم عروسی نمیاد 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 7014 بازدید | 181 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باو هیچ ربطی نداره یکی از دخترای فامیل ما هم همینطور بود حتی بدتر میگفت عروسی که زن مرد جدا باشه هم ...

نه بااب ابن خیلی خیلی بچه مثبته ، من بیشتر میترسم بقیه فکر کنن ما مشکلی داریم 

نه بااب ابن خیلی خیلی بچه مثبته ، من بیشتر میترسم بقیه فکر کنن ما مشکلی داریم 

اونم خیلی بچه مثبت بود اصن نگاه به سوسک ماده نمیکرد (البته جلوی بقیه ها) ولی آخرش گند خیانتاش درومد

خلاصه نگاه به ظاهر مثبت نکن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
عروسی خواهر و برادر هم نمیاد؟

اگر قاطی باشه ، عروسی نزدیکترین کسا رو هم‌نمیاد ، تو فامیل خودش که همه‌میشناسنش ، ولی فامیلای ما شناخت روش کمتره میترسم فکر کنن ما با هم‌مشکلی داریم‌که هیچ وقت نیست 

نه ، کلا خانوادشون آدمای خوب و مثبتین ، حتی پدر شوهرم و برادر شوهرام خیلی مثبتن ولی ایشون دیگه خیلی ...

میفهممت سخته حالا سمت ما عروسی ها جداست ولی شوهر من هیشکی نمی‌شناسه میگه کجا بیام پیش می بشینم بیشتر نمیاد. برادرمم رابطش باهاش خوب نیست

عزیزم چرا اینقدر برات بقيه مهمن باور کن اونا اصلا یادشون نمیمونه که شوهرتون بود یا نبود شما بودی یا نبودی

یک شبه چرا بخوای بخاطر بقیه اون بنده خدا رو اذیت کنی خودت و بذار جای شوهرت

تازه اینو بدون اگه بخواد میتونه نذاره شما بری یا بری عروسی و بیایی بداخلاقی کنه

یا همون کادو میتونست نده اونوقت ابردی شما میرفت 

ماشاالله به شوهرت عزیزم قدرشو بدون و انیکاد بخون براش خدا حفظش کنه و یک چیز دیگه گلم تایپیکات بیشتر در مورد همسر گرامیتون هستن زیاد مسایلتون و اینجا باز نکنین موفق و خوشبخت باشین انشاالله

باو هیچ ربطی نداره یکی از دخترای فامیل ما هم همینطور بود حتی بدتر میگفت عروسی که زن مرد جدا باشه هم ...

چ ربطی ب خیانت داره

اگر واقعا مقید بود خیانت نمیکرد 

عزیزم هیچوقت ب عروسی کسی نگو شبیه عذا میمونه.....اون اینجور دوست داشت شما جور دیگه

2790
2778
2791
2779
2792