2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایین😍

119 بازدید | 18 پست

سلام سلام دخترای قشنک کنکوریم😍😍

دخترا من کانال جدید زدم برای شما ک لینکش میزارم

بیایید توضیحات بخونید

قراره یاهم گروه بزنیم و شما اونجا رایگان هم اعلام بیداری کنین هم گزارشکار بدین و...کلی جلو بیوفتین

منتظرتونم🤩😍😍

سوالاتتونم تو کانال جواب میدم

Baangizehha

کانال تلگرامه

منتظرتونمممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها میشه نظرتون درباره تایپک آخرم بگید درباره همین درس خوندن و...

عزیزم من امروز یه کانال جدید زدم و قراره زیادشیم و کلی به بچه ها کمک کنم  کمک کنم تا باهم بخونین خوشحال میشم سر بزنی

بله عضو کانالم بشین اونجا توضیحات هست

عزیز من پایم صفرنیست.

تابستون یه چیزا رو خوندم

مشاور داشتم برنامع ش ۲۰ ولی من هی موکول میکردم میگفتم بابا فردا جمع میشه ولی تا الان نشد

درست نشد وگرنه نکه نشه.

چندوقتم مریض بودم یعنی مقدور نبود

اگ الان سفت وسخت بخونم برای دندون ۴۰۳میرسم؟

تهاجمی بخونم

عزیز من پایم صفرنیست. تابستون یه چیزا رو خوندم مشاور داشتم برنامع ش ۲۰ ولی من هی موکول میکرد ...

ببخشید اسی دخالت کردم 

ولی اره می تونی منتظر نباش کسی بهت بگه می تونی تمام تلاشت بکن چرا نتونی  استاد من از آذر شروع کرد رتبه ۳۵ کنکور تجربی شده  از الان شروع کنی دندون میشه چرا نشه حالا رتبه ات دورقمی نشد سه رقمی پلی دندون میاری با سه رقمی فکر کنم دندون شیراز بشه

دانشجو❤️👩‍⚕️
عزیز من پایم صفرنیست. تابستون یه چیزا رو خوندم مشاور داشتم برنامع ش ۲۰ ولی من هی موکول میکرد ...

ببین عزیزم ما چیزی به اسم نشدن یا شدن نباید روی خوتدنمون تاثیر بزاره

الان من بگم نمیرسی نمیخونی؟؟؟

اگر اینطوریه پس تو هدف نداری!

تو باید نه وظیفته بخونی

وظیفته ب عنوان یه فرزند خونواده یه دختر یه کسی ک دربرابر زندگیش مسئوله باید بدون فکز بنتیجه فقط درس بخونی!

درست برنامه ریزی کنی و شروع کنی ن اینکه بگی میشه یانه

تو چیکارداری میشه یانه

کی اینده رو دیده

نزار وقتت برات خسرت شه عزیزم