2777
2789
عنوان

آقایون

155 بازدید | 9 پست

شماهایی که جنسیتو زن میزنید میآید درخواست دوستی میدید

خیلی مادر ... ! آره 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

الان ب جنسیت خودتون توهین کردین  ب مادرش چیکار دارین اخه  ب خودش فحش بده

خودش دیگه فحش دادن نداره 

نظرت نیست نصفش مال تربیت مادره ؟ 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش دیگه فحش دادن نداره  نظرت نیست نصفش مال تربیت مادره ؟

چرا نداره بیا من بهت یاد بدم 

بدترین فحش ها مخاطبشون جنس مذکره 

خیر یعنی اون مادر الان روحش خبر داره ک این داره چیکار می‌کنه 

از این بیشعورا زیادن ولی فحش دادن مادرشون کار درستی نبود بدترین فحش هارو به خودشون بدین

به آدم مریض مگه میشه فحش داد ؟ 

ب غیر از اینکه طرف بیشعوره به تربیت خانوادشم بر میگرده !

چرا نداره بیا من بهت یاد بدم  بدترین فحش ها مخاطبشون جنس مذکره  خیر یعنی اون مادر الان ر ...

فحش زیاده ولی زیادی نیست براشون ؟ حتی فحش  

ی سریا رو بزاریم کنار . یعنی اون مادر توی تربیت بوش دست نداشته ؟

به آدم مریض مگه میشه فحش داد ؟   ب غیر از اینکه طرف بیشعوره به تربیت خانوادشم بر می ...

نه عزیزم من هم خیلی از این بیشعور بودنشون عذاب میکشم ولی یک درصد احتمال بدین مادر ایشون ادم خوبی باشن ولی ایشون تو اجتماع یا به اقتضای سن کمش این کار رو بکنه من نظر خودم رو گفتم به نظر شما هم احترام میزارم دوست عزیز به نظر میاد ازشون زخم خورده باشید برای همین قضاوت نمیکنم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نه عزیزم من هم خیلی از این بیشعور بودنشون عذاب میکشم ولی یک درصد احتمال بدین مادر ایشون ادم خوبی باش ...

ی سریا کلا بیشورن یه سری ها هم بخاطر تربیت اشتباه مادرشون اینطورین.