2777
عنوان

معلم رسمی شدن !

654 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان🙂

میشه اونایی که معلم استخدامی بودت و رسمی شدن یا اینکه تو آشناهاشون هست و اطلاع دارن لطف کنن یه توضیح مختصر بفرمایند درمورد اینکه آیا با معلمان ورودی فرهنگیان فقط در نحوه ورود و پذیرش تفاوت دارید یا درموارد دیگه هم تفاوت دارید ؟ مثلا حقوق و مزایاتون برابره ؟

و یا اینکه طرح دارید ؟ 

میبرنتون سر کار بعد از گذروندن دوره آموزشی یا ممکنه نبرن -یا حتی بعد از رسمی شدن ممکنه نبرن - ؟

خیلی ممنونم از لطفتون

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمون استخدامی قبول بشی حقوق مزایا یکی. البته فرهنگیان ۴ سال دانشجو بودنشون هم سابقه حساب میشه واسش ...

فقط مزیت فرهنگیان به استخدامیا همینه که مدت دانشجوییش جز سابقش حساب میشه ؟ واقعا هیچ تفاوت دیگه ای نیست ؟

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

امتحان میدی میری مصاحبه ده سال میفرستنت مناطق محروم اگه نری باید پول خسارت بدی زیاد هم هست بعد ده سال میای شهر. اونایی که پارتی دارن زودتر میان شهر

شاد باشید و از زندگی لذت ببرید🗿
نه من آزمون استخدامی بودم خودم

خیلی ممنونم از راهنماییتون

مدت طرحتون چقدره ؟ بعد از چند سال رسمی میشید ؟ 

اون ۱۰ سال شنیدم کنسل شده  درسته ؟

خیلی ممنونم از راهنماییتون مدت طرحتون چقدره ؟ بعد از چند سال رسمی میشید ؟  اون ۱۰ سال شنیدم ک ...

طرح‌نداشتیم بعد قبولی ۱ سال رفتیم فرهنگیان

بعد پیمانی شدیم . من تعد ۱۰ ساله رو دادم نمیدونم الان برداشتن یا نه.

بعد ۵ سال رسمی آزمایشی میشی. و بعد ۱۰ سال رسمی.

البته مزایا و حقوق پیمانی با رسمی هییییییچچچچ فرقی نداره

البته ۵ سال شد که معلمم

طرح‌نداشتیم بعد قبولی ۱ سال رفتیم فرهنگیان بعد پیمانی شدیم . من تعد ۱۰ ساله رو دادم نمیدونم الان بر ...

بسیار ممنونم از راهنماییتون🙏

ان شاء الله همیشه موفق باشید