2821
2789
عنوان

عروس اخر

81 بازدید | 5 پست

ب نظرم عروس آخر بودن خیلی خوبه

چون همه چی برای خانواده همسرتون عادیه 

مثلا وقتی قهر میگنی طبیعیه براشون چون احتمال خیلی زیاد قهر و دعوا رو از عروس قبلی ها دیدن

دیگه بلدن چجوری رفتار کنن

وقتی ی کاره خوب و متفاوت میکنی خیلی به چشم میای چون دیدن عروس ها ممکنه همشون اینجوری نباشن پس قدرتو میدونن

ولی عروس اول بودن به نظرم سخته توقع ازش زیاده مادر شوهر پدر شوهرا بی تجربه ان گاها گند میزنن

نظرتون چیه؟

ربطی نداره ما چهار تا عروس داریم اونی که بخواد احترام عروس بذاره احترام همشون داره

اونی هم که بیشعور باشه تک به تک خون بدل میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عروس اولم 

ی دونه جاری تازگیا وارد شده خیلی خوشبخته چون پدرشوهر مادرسوهرم فوت سدن دوسال پیش😂😂🤭

البته ک من هم مشکلی با خانواده شوهر نداشتم درونگرا وبی توقعم  

جاریموتو عقد دیرم یکماه پبش دیگ سمتشون نرفتم 

تا دیشب خواهرشوارم اومد خونمون 

حالا ک دومی اومده قدر منو بیشتر میفهمن 

ب شوهرم گفتن شوهرم ب من گعت 

مث اینکه اون زبون دار هس😂

ذوق داشتن خیلی مهمه یادمه قبلنا خیلی دوسش داشتم خیلی عاشقش بودم خیلی بهش وفادار بودم هرچقد کم محلی میکرد سرد رفتار میکرد بهم برام مهم نبود خستع نمیشدم همینکه بود انگار دنیارو داشتم چون خیلی ذوق داشتم برا رابطمون اما الان بعد چن سال ک گذشته و... با اینکه بهش وفادارم هنوز، دوسش دارم حس خوبی بهش دارم اما دیگه ذوقی برا ادامع دادن ندارم ذوقم کور شده دلم میخوادشا اما ذوق وحوصلع نی شاید من خیلی پیر شدم💔

یکی از زن عموهام عروس اوله مامانبزرگم اینا عاشقشن

مامانم عروس دوم بود پدرشو درآوردن

اون زن عموم عروس آخر بود اوایل ازدواج مخالف بودن و کل خانواده پدر بدبختو درآوردن

خالم عروس اول بود خانواده شوهرش عاشقشن 

جاری دومیش اصلا موقع عروسیش خون بپا شد چون خانواده داماد مخالفش بودن

جاری آخریش خیلی عادی و معمولی عروسی کردن

همچی بستگی به سیاست و اخلاق داره

کاربری دست سه نفره😁

من عروس اخرم خیلی بده. تازه از بچه کوچیک انتظار دارم مراقبدرو مادر باشن. ازوقتی پدر همسرم فوت شده شوهرم تا میگم جایی بریم میگه مامانم ال و بل...

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
2828
2791
2779
2792