2777
2789
عنوان

خانما شوهرم...

479 بازدید | 20 پست

خ پول قرض میده و این در صورتیه که ما خودمون تو زندگیمون موندیم ، حتی برای همسایمون مهمون اومد دو میلیون بهش قرض داد ، حتی برای دکتر رفتم جاریم پول داد بهش ، برای دندون مادرش پول داد، به یکی دیگه از دوستاشم پول داد ، من تو خونم هیچی نیست بخورم ، شوهرم قدرت نه گفتن نداره ، دوروزه باهاش قهرم سر همین، چیکارش کنم؟

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مدیریت پول را خودت بر عهده بگیر

کارتشم گرفتم ، باز هر کی زنگ میزنه قول میده ، بعد میاد کارتو ازم میگه با فوش و دعوا

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

دیروز بخاطر اینکه به جاریم پول بده بره دکتر بهم گفت گ.وه بخور خفه شو بمیر

وقتی اومد برا آشتی بگو از این به بعد پولا تو کارت من باشن...یا کارتی که مال حقوقه دست من باشه...اگه تو کارت خودت باشه بهتره 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
کارتشم گرفتم ، باز هر کی زنگ میزنه قول میده ، بعد میاد کارتو ازم میگه با فوش و دعوا

میفهمم عزیزم، مهارت نه گفتن ندارند متاسفانه 

با دعوا و کارت گرفتن هم نمیشه، تازه فکر میکنه میخوای رئیس بازی دربیاری

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.

خوب همون اول ماه پول کارتشو انتقال بده  به کارت خودت و کلی خرید کن  همش هم بمال که پولها تموم شده تا با کارت خالی مواجه بشه

دیروز بخاطر اینکه به جاریم پول بده بره دکتر بهم گفت گ.وه بخور خفه شو بمیر

تا پول میاد  تو‌کارتش ببر بر خونه خرید کن 

یکم بزن به کارت خودت بر روز مبادا 

بقیه ش اگه اضافه اومد طلا ریز بخر 

یا قرعه کشی شرکت کن 

یا وام بردار 

دیگه نمیده