2777
2789

چقدر پول گذاشتین واسه خریداتون؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خریدام تموم شده 

مبارکه چقدر خرج عیدت شد؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه ماه پیش از استانبول خرید کردم چیزی لازم ندارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خودم ک باردارم ۱۹ ا ماسفند زایمانمه خرید نمیکنم فقط لوازم ارایشی و کتونی تابستون لباس میخرم 

برا خونه ام ۵ ام اسفند اینا احتمالا بریم تا قبل زایمانم بخریم 

واسه دخترمم باید برم تا قبل زایمان لباس عیداشو بخرم گوشوارشم بدم تعمیر 

فقط دو دلم موهامو لایت کنم یا نه 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

هیچی هیچی نخریدم هنوز...

همسرم اسفد که میشه مریض نمیبینه دانشگاهم تق و لقه بیشتر ب خونه میرسه.

باید ببرمش خرید.

دیگه هرچی نیاز باشه میگیریم قیمتش هرچی شد

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چرا انقدر تاپیک خرید و خونه تکونی میزنین😭😭😭😭(شوخی)

من استرس میگیرم که نه خرید کردم نه تمیز کاری 

احساس میکنم خیلی زوده هنوز

هرچند خونه ام تمیزه خرداد که اثاث کشی داشتیم همه چیزامو شستم

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

اره ۵ میلیون پول کتاب و قسط مشاوره و ازمون  دیگه روم نمیشه بگم لباس میخوام

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
مبارکه چقدر خرج عیدت شد؟

مرسی عزیزم

فکر کنم تا حدود ۳تومن چیز زیادی نخریدم 

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....

لباس دخترانه 6و7سال قابل استفاده کسی داره بده به دخترمن بخدامیبرم حموم لباس پیدانمکینم براش بپوشونم😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

الان خرید نمیکنم

از حراجیای آخر فصل چیزای قشنگ رو با قیمت مناسب میخرم

الان دو تا مانتوی نو دارم برای بهار

۳ تا شلوار

یه جفت کفش

یه جفت کتونی

دو تا کیف

لباس راحتی و تو خونه هم دارم

دم عید فقط تو شلوغیا میرم بیرون و یه شال میگیرم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

الان دیگه قدیم نیست که خرید کرد برای عید،این خریدا برای قدیم بود که مغازه ای نبود ،فروشگاهی نبود،دست فروشی چیزی دم عید میومد لباس و...میفروخت.الان همه هر لحظه اراده کنن لباس میخرن دیگه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗