2777
2789
عنوان

حاملگی با ای یو دی

319 بازدید | 31 پست

خانوما ۹روز از موعودم میگذره  هنوز پریود نشدم درد دارم ولی هیچ خبری نیست بی بی چک خریدم ناشتان نیستم اگه امتحان کنم اشتباه نمیشه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بی بی چک ربطی به ناشتا بودن نداره🙄

واقعا اخه همیشه میگن باید اول صبح باشه گفتم شاید ربط داشته باشه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی گفته بی بی چک باید اول صبح باشه؟هر موقع از روز بود میتونی بزنی ربطی نداره

مرسی  دوستم گفت . خدا کنه منفی باشه

انشالا هر چی میخوای همون بشه

ایشالله پسرم فقط هشت ماهش  به زور از پس خرج اون برمیام ای یودی گذاشتم خیالم راحت باشه ولی هر ماه استرسه 

ایشالله پسرم فقط هشت ماهش  به زور از پس خرج اون برمیام ای یودی گذاشتم خیالم راحت باشه ولی هر ما ...

دقیقا حستو درک میکنم،منم پارسال دقیقااااا همین موقع مثل تو آرزو میکردم بی بی چکم منفی شه،البته من مثل شما آی یودی نداشتم طبیعی بود ،که متاسفانه مثبت شد و مجبور به سقط شدم ،اما از همون موقع تا الان هر ماه میمیرم و زنده میشم تا پریود شم!

دقیقا حستو درک میکنم،منم پارسال دقیقااااا همین موقع مثل تو آرزو میکردم بی بی چکم منفی شه،البته من مث ...

من دله سقط کردن ندارم میترسم واقعا نمیدونم اگه مثبت شه چیکار کنم میترسم برم بی بی چک و بزنم دستام میلرزه 

موافق تک فرزندی هستی ؟

تو این وضعیت جامعه از پس یه بچه بربیایم خیلیه من واقعآ اذیت میشم چون واقعآ مخارج زیاده