2777
2789
عنوان

خانمای بارداریه سوال داشتم

130 بازدید | 14 پست

شماکه میرید متخصص هرماه چ کارایی براتون انجام میده اخه من متخصصم چهارجلسه رفتم میشینه حرفام گوش میده ودارو. وسنو مینویسه مثلا....همین....نه فشارموتاحالا گرفته نه هیچ

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

هر ماه که میرفتم وزن و فشار، صدای قلب اندازه طول رحم.

اینکار ها رو ماما انجام میده مینویسه تو کارتم بعدم میرم پیش دکتر توضیحاتمو میدم سونو یا آزمایشم و بررسی میکرد دارو میداد جواب سوالامو میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش نه منشیش هم وزنمو کنترل میکنه هم فشارمو 

خودش به ضربانش گوش میده دارو میده 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
هر ماه که میرفتم وزن و فشار، صدای قلب اندازه طول رحم. اینکار ها رو ماما انجام میده مینویسه تو کارتم ...

برامن ن فشارم میگیره نه وزن بش گفتم بیاصدای قلب بچموگوش کن میگفت دستگاهم زیر۲۰ هفته صدارونشون نمیده 

مال منم همین طور.از آزمایش سونو درمان انجام میده ریگه.مثلا چیکار کنه عزیزم؟

سرپسرم اون متخصصم اول همه میگفت بروترازو بعد فشارمومیگرفت بعدمابقی کارها صدای قلب بچه و...

خودش نه منشیش هم وزنمو کنترل میکنه هم فشارمو  خودش به ضربانش گوش میده دارو میده

چندهفته هستیدشما

سرپسرم اون متخصصم اول همه میگفت بروترازو بعد فشارمومیگرفت بعدمابقی کارها صدای قلب بچه و...

وزنمو میگیره.ولی فشار نه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

قبل از رفتن پیش دکتر منشی وزن فشار و صدای قلب رو چک می‌کرد می‌نوشت میفرستاد پیش دکتر دیگه اگه سونو یا آزمایشم لازم بود دکتر می‌نوشت سونوهایی هم که خودش میتونست خودش انجام می‌داد 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

منم باردارم دکتری که تحت نظرشم یه اتاق جدا داره قبل اینکه بیمار ویزیت کنه مادره باردار میره تو اون اتاق فشارخون وزنش، قلب جنین چک میکنه بعد میری اتاق خودش . چجوری کاری نمیکنه واستون دکترتون عوض کنید

منم باردارم دکتری که تحت نظرشم یه اتاق جدا داره قبل اینکه بیمار ویزیت کنه مادره باردار میره تو اون ا ...

اره دیگه میرم براهمونی ک معروفه وسرپسرم تحت نظرش بودم