2777
2789
عنوان

کَمَم!

80 بازدید | 9 پست

احساس میکنمم به عنوان ی دختر ۱۶ ساله خیلییی کممم 

شغلی ندارم در آمدی ندارم در صورتی ک الان دیگه از من کوچیکترا پولدارن ...

درسمو خیلییی جدی نگرفتم  

مهارت خاصی هم ندارم.‌‌.چیکار کنمم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراقب باش 

اونی که برات خطرناک تر از بی پولیه 

سرزنش کردن خودته 

دست کم گرفتن خودته 

اعتماد بنفستون رو از بین میبره 

از این فاز خارج شو 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
دختر ۱۶ساله جز درس خوندن هیچ کار خاصی لازم نیس انجام بده فرصت برای همه چیز زیاده

نه بنظرم فرصتت اتفاقایی خیلیییی کمه نگو اینو خودت چی شدی؟(البته ببخشید اینجوری پرسیدم😂💔)

نه بنظرم فرصتت اتفاقایی خیلیییی کمه نگو اینو خودت چی شدی؟(البته ببخشید اینجوری پرسیدم😂💔)

من در ۱۶سالگی فقط درس خوندم الان در ۲۸سالگی ی شغل با لول اجتماعی مناسب و درامد دارم.

شما الان میخای در ماه چقدر درامد داشته باشی با این سن؟

این انرژی رو بذار روی پیشرفت و تحصیل ب وقتش ب درامد همراه با پرستیژ اجتماعی خواهی رسید

من در ۱۶سالگی فقط درس خوندم الان در ۲۸سالگی ی شغل با لول اجتماعی مناسب و درامد دارم. شما الان میخای ...

خوبه ... 

ولی من اینا قانعم نمی کنه این واقعیته درس خوندن توش پول نیست دلمم شغل آزاد میخاددد من توی مدرسه عیر دولتی درس میخونمم پدر بیشتر بچه ها کهه خیلیی پولدارن اصلا معلوم نیست از کجا پول در میارن به خدا..شغلشون هم آزاده..  

حقوق کارمندی و... رو نمیخامم 

خوبه ...  ولی من اینا قانعم نمی کنه این واقعیته درس خوندن توش پول نیست دلمم شغل آزاد میخاددد م ...

برای کار کردن فرصت زیادی داری این سن سن تحصیل 

حتی اگه قرار نباشه کارمند باشی.کمال گرایی باعث میشه از همین درس خوندنی ک الان واجب ترین کار برات جا بمونی اینو ده سال دیگه میفهمی