2777
2789
عنوان

بهش خیانت کردم

984 بازدید | 38 پست

من بهش خیانت کردم 

ولی گفت میشه نری؟

+ گفتم تو هنوزم حاضری با کسی بمونی که بهت خیانت کرده کلی پنهون کاری داشته و کلی ام دروغ گفته؟!

_ گفت اره 

+ گفتم چرا؟

- گفت چون دوست دارم 

این دوست داشتن چیهِ؟! ک باعث میشه حتی از خودتم بگذری ولی اون کنارت باش 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن تو روخدا نرو باهاش اون نمیفهمه الان بعدا هم برای تو بد میشه هم برای اون بعدا هردوتون اذیت میشین رابطه رو ادامه نده

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
نکن تو روخدا نرو باهاش اون نمیفهمه الان بعدا هم برای تو بد میشه هم برای اون بعدا هردوتون اذیت میشین ...

نمیزارتم🚶‍♀️

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
چجوری

چرا باهاش نمیخای بمونی

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

در برابر عشق ،عزت نفس و اعتماد به نفس معنایی نداره 

اما حیف که تو عشق یک طرفه، اون طرف قضیه این رو می ذاره پای اعتماد به نفس و عزت نفس نداشتن شخص 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

واقعا هست همچین کسی

چرا نباشه 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
به نظر من بعد از یه مدت کوتاه دوست داشتنش عادی میشه و بعد از اون زندگیت میشه میدان جنگ.. خودتو بذار ...

دقیقا

نمیزارتم🚶‍♀️

کلا نمیبینش برو جای دیگه ای بلاکش کن هرکاری میتونی بکن میدونی منظورم چیه پس انجامش بده اگه ایندت برات مهمه میتونی با یه ادم دیگه خوشبخت بشی

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆