2777
2789
عنوان

سوپری چشه؟!

887 بازدید | 89 پست

آقا دو سه کوچه اون تر خونه مون یه سوپری هست من بعضی وقتا ک از اونجا رد شم میرم اونجا 

همیشه هم ک وارد میشم پسرع از نوک کفشا میگیره نگاه میکنه تا میاد بالا منم چپ چپ نگاش میکنم بعد ک ب چشم میرسه سریعی جمع و جور میکنه نگاه نمیکنه 

من هم چادری ام  این طوری نیست ک بگم لباسم توجه شو جلب میکنه

بنظر شما چرا اینجوریه؟؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آدم پفیوز چادری و غیر چادری نمیشناسه 

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

خوشش میاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما چرا خواب نداری؟  همیشه هستی

اره واقعا، من هر ساعتی اومدم بوده، توی همه تاپیکها هم کامنت میذاره 🙁🙁

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ