2777
2789
سگ های خیابونی بهتره عقیم بشن چون گناه دارن یهو تصادف می‌کنن تو شهر هم ک پرسه بزنن اکثرا میترسن  ...

اخی میدونی سگ ازبوی طرف میشناسه و میفهمه فقط کافی ی بار بهش محبت کنی و احساس امنیت رو ازت داشته باشه تاعمرداره کاری بهت نداره اذیت نمیکنه منم اوایل میترسیدم ازوقتی اینارو گرفتم ترسم ریخت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تهران

عه من اصفهانم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه برام دعا کنی برگرده😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺

بر میگرده بابا 

ببین کی گفتم 

گربه ما ک تا تشریف آوردن یک است سمت غذا و آب رفت 

بعدش حموم🥺😄 

حیوون خونگی خیلی خوبه و خدا نکرده چیزیش بشه دیگه انگار یه عزیزت ازدست رفته غم عالم میاد سراغت 

غصه نخور میاد زمستون هم هست زودتر میاد

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
اخی میدونی سگ ازبوی طرف میشناسه و میفهمه فقط کافی ی بار بهش محبت کنی و احساس امنیت رو ازت داشته باشه ...

از توله ها نمی‌ترسم الهی بگردم بیش از حد مظلومن، من اگر شرایطشو داشتم سگ و چنتا گربه نیاوردم پیش خودم 

مادر شوهرم وسواس داره دیگه نمیاد خونم شوهرم میگه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
از توله ها نمی‌ترسم الهی بگردم بیش از حد مظلومن، من اگر شرایطشو داشتم سگ و چنتا گربه نیاوردم پیش خود ...

منم چون خونم اپارتمانی و اینجا ممنوعه نمیتونم بیارم یکیم اینکه بدجور وابستشون میشم اتفاقی بیفته حالم داغون میشه دیگه شوهرم اجازه نمیده بیارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم چون خونم اپارتمانی و اینجا ممنوعه نمیتونم بیارم یکیم اینکه بدجور وابستشون میشم اتفاقی بیفته حالم ...

🥺😍 

قلب مهربونی داری 

مطمینا جاشون بهتر از پارکه 

هم جای گرم دارن هم غذا و هم حیوون آزار سراغشون نمیاد یا خدا نکرده تصادف داشته باشن، 

ناراحت نباش 

تو یزد سگهایی ک تو کوچه ها میچرهیدن اونم گله ای ،همه رو برد کمپ، دیدم ک بهشون میرسم البته عقیم هم میشن ک خوبه اینجور 

نه اذیت میشن ک زاد و ولد الکی ک بیماری رحم و اینا بگیرن ،

🥺😍  قلب مهربونی داری  مطمینا جاشون بهتر از پارکه  هم جای گرم دارن هم غذا و هم حی ...

ممنون گلم ایشالا ک هرجا هستن جاشون خوب باشه اونام زبون ندارن گناه دارن

ممنون گلم ایشالا ک هرجا هستن جاشون خوب باشه اونام زبون ندارن گناه دارن

🥰