2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نژاد چیه؟ اگر نژاد گرون هست ک بر نمی گرده و یکی برده خونه اگر نه ک حداقل تا یه هفته ول میچرخه میاد از خاکش بردار ببر از سر خیابان تا خونه 

هر ده قدم یبار یا بیستا یذره خاکشو بریز پیدا کنه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

بعد من یه گربه پیدا کردم دنبال صاحبشم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

اخی عزیزممممم کجارفته چجوری رفته نکنه شهرداری برده اخه منم دوتا توله سگ داشتم چون خونمون اپارتمانی تو پارک براشون جادرست کرده بودم ی روز رفتم دیدم شهرداری برده خیلی حالم بد شد افسردگی گرفته بودم ببین هنوز داشتن شیر میخوردن ک بردنشون 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اوخدا🥹🥹شاید سرش گرمه یه میو شده ای تو خیابون هست چند روز دیگه پیداش میشه 🥹

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

نژاد چیه؟ اگر نژاد گرون هست ک بر نمی گرده و یکی برده خونه اگر نه ک حداقل تا یه هفته ول میچرخه میاد ا ...

نه گرون نیست دم درمون به دنیااومد ۸ ماه بزرگش کردم‌تو خونه بچمو

اخی عزیزممممم کجارفته چجوری رفته نکنه شهرداری برده اخه منم دوتا توله سگ داشتم چون خونمون اپارتمانی ت ...

خوداااا چقدر نازن🥺 طفلکیای بی پناه 

دیگه همینه اکثرا از سگ میترسن 

من خودم یکم میترسم طفلکیا گناه دارن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
اخی عزیزممممم کجارفته چجوری رفته نکنه شهرداری برده اخه منم دوتا توله سگ داشتم چون خونمون اپارتمانی ت ...

شهرداری چرا میبره ؟

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
نه گرون نیست دم درمون به دنیااومد ۸ ماه بزرگش کردم‌تو خونه بچمو

اوخی 

برمیگرده 

گربه آبجیام رفته بود نه روز نیومد دیگه ابجیام افسرده شده بودن 

یهو برگشت 

نترس برگرد همینی ک گفتم انجام بده میادش 

ولی برگرده بدون ک اگر بتونه بازم می‌ره گردش 

خوداااا چقدر نازن🥺 طفلکیای بی پناه  دیگه همینه اکثرا از سگ میترسن  من خودم یکم میترسم ط ...

من هررروز صبح میرفتم بهشون رسیدگی میکردم غروبم میرفتم غذاهاشونو اماده میکردم میومدم اینقدرررررر وابستم شده بودن بوی منو میفهمیدن مامانشونو ول میکردن میومدن از سروکولم میرفتن بالا ی روز صبح رفتم دیدم همه روبردن خونشونم خراب کردن ک دیگه چیزی اونجا نگه نداریم شنیدم شهرداری میبره عقیمشون میکنه تا زادوولدشون زیادنشه  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون