بخاطر درسو کنکور اینترنت نمیگیرم چون وقتمو میگیره اما بسته شبانه دارم برای دانلود فیلما
خیلیم خستم واقعا
دعاکنین نتیجه زحماتمو ببینم
تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
تو ی کاری میکنی و حق داری خسته بشی ولی منو بگو ک هیچ کاری نمیکنم همیشه خستم از خستگی خوابم نمیبره&n ...
کسی بجز خودت نمیتونه بهت کمک کنه
تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
واقعا درکت میکنماما مطمئنم یجا به خودت میای میشه بپرسم چند سالته
۱۸ ب خودم میام کاری از دستم برنمیاد واس همین همش خودمو اذیت میکنم با فکرو خیال سعی میکنم حال خودمو خوب کنم یا ی حرکتی بزنم یا خودمو مشغول ب هرچی بکنم ولی هرچن وقت یکبار زیادی میوفتم تو فشار روانی و دیگه هیچکا نمیتونم بکنمو شبا تا صبح بیدارم کلا نمیخوابم شبانه روز خستم
۱۸ ب خودم میام کاری از دستم برنمیاد واس همین همش خودمو اذیت میکنم با فکرو خیال سعی میکنم حال خودمو خ ...
میفهمم چی میگی درکت میکنم منم همینجوری بودم دارم سعی میکنم بهتر بشم رفتم سمت علاقم و کارایی که بهم حس خوبی میده