وقتی کلمه دوست و رفیق میاد ب گوشم حالم انقد گرفته میش تا حالا تو زندگیم یه دوست واقعی نداشتم شاید من انقد براشون زیاد بودم ک دیگ تحویلم نگرفتن انقد از جون و دل مای گزاشتم براشون هیچ ارزش ازشون ندیدم از دوران بچه گ تا دبیرستان دوستایی داشتم صمیمی هم بودم ولی مدرسه ک تموم شد دیگ ن پیامی ن زنگی همیشه من زنگ میزدم ولی دیدم براشون اصلا مهم نیستم رفتم دانشگاه دو سال خوابگاه موندم با همشون پایه شدم فقط خندودمشون ولی بازم دوستی ندارم بعد دانشگاه کلی زنگ و پیام ی بارم بهم ارزش ندادن با اونا هم قط رابطه کردم ب جز یکیش اون خاتوادش طلاق گرفتن از هم پاشیدن دلم نیومد تنهاش بزارم ولی هر وق باهاش حرف میزنم فقط عصاب و حرص خوردگی برام میمونه انقد ناراحتم میکنه بعد میاد معذرت خواهی دست خودش نیس عقده ایی شده بعد طلاق پدر و مادرش خیلی میخوام باهاش کات کنم ولی نمیتونم تنها دوستم همدردم اونه ولی تحملش خیلی سخته برام امروز بازم دعوا کردیم میخوام کلا بلاکش کنم ولی نمیتونم ب جز بار منفی چیزی تو رابطمون نیس خیلی دختر عجیبیه ادمو روانی میکنه با کاراش رفتاراش ب نظرتون چیکار کنم
ترسیدم ازش برگشتم بهش اما دیگه هیچی پیشش نگفتم که البته چیزهای که از قبل میدونه کافیه🥺 میگی چیکا ...
یجوری بهش بفهمون که همینطور که تو از من راز میدونی منم چیزایی از تو میدونم که اگه باز خاست همچین کاری بکنه بدونه توام میتونی باهاش همین کارو بکنی! و دیگه هیچوقت هیچوقت بهش اعتماد نکن و چیزی بهش نگو
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
این مدت برای اینکه نشون بدم از کارای قبلیم پشیمونم اتفاقا بهش نقطه ضعفم نشون دادم ... ک میترسم خانو ...
امیدوارم خدا حافظ ابروت باشه عزیزم خدا هواتو داره نگران نباش! کاش نقطه ضعف به این افریته نمیدادی این دوست نیست دوست کسیه که اگه باهاش بهم زدی به حرمت روزایی که باهم رفیق بودین و نون نمک خوردین حرمت حفظ کنه!
میگم چرا باید تهدیدت کنه حتما بیشتر دشمنت بود در نقش دوست منم جاریم اینجوری حتی حرفی هم نمیگفتم میدونستم فضول میره ب همه میگ بازم از خودش ب زبون من میرفت ب مادرشوهرم بد منو میگف ولی شوهرم ی بار زد تو دهنش دیگ حرف و حدیث تموم شد بینمون