2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 39 پست
چرا ‌‌؟ 

تنها کسی بود که انقد باهاش صمیمی شدم

راز هامو براش گفتم 

هیچوقت عقلم نرسید اون هرچی باشه فقط ی رفیق نیست از فامیل دور خانواده شوهر خواهرم هم بود 

خیلی چیزا رو پیشش گفتم💔💔💔

یبار که دعوای شدیدی بینمون شد بعدش آشتی کردیم گفت از پیامات شات گرفته بودم نشون بدم به خانواده شوهر خواهرت🙂

الان بازم با همیم

اما تماااام وجودم استرسه 

طوری ک شبا از فکر و خیال خوابم نمیبره ...

[QUOTE=327923825]اولین باره تو عمرم به خودم ارزش گذاشتم و غرورمو حفظ کردم !  که دیدم تا امروز اصن جلو نیومد&nbs ...[/QUOTE این بار تا سمتت نیومده سمتش نرو! بزار ی بار اون بیاد بزار اون بیاد عذر خاهی کنه چرا همیشه تو؟! ببین اصن اونم همینقدر که تو دوسش داشتی دوست داره

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم تنها همدردم اونه اون نباش با کی حرف بزنم با کی دردو دل کنم شوهرم ک اهل دردو دل نیس هر وق دهن ...

وقتی بدتر عصابتو بهم میریزه بلد نیست همدردی کنه چ سودی داره؟! 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
شعر میگی

😐

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
تنها کسی بود که انقد باهاش صمیمی شدم راز هامو براش گفتم  هیچوقت عقلم نرسید اون هرچی باشه فقط ...

آخه آدم از ی سوراخ که دوبار گزیده نمیشه! چرا باز اعتماد کردی وقتی انقدر پست بوده که سریع خاسته بفرشتت مار ذاتش عوض نمیشه فقط پوست عوض میکنه یادت باشه گل من ❤️

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
[QUOTE=327923825]اولین باره تو عمرم به خودم ارزش گذاشتم و غرورمو حفظ کردم !  که دیدم تا امروز ا ...

تصمیمم همینه 

بخاطر همون از دوشنبه اصن حرفی باهاش نزدم 

فقط خیلی ناراحتم که چرا واقعا 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
آخه آدم از ی سوراخ که دوبار گزیده نمیشه! چرا باز اعتماد کردی وقتی انقدر پست بوده که سریع خاسته بفرشت ...

ترسیدم ازش

برگشتم بهش اما دیگه هیچی پیشش نگفتم

که البته چیزهای که از قبل میدونه کافیه🥺

میگی چیکار کنم؟؟؟