2777
2789
عنوان

ازدواج

228 بازدید | 17 پست

دوستان من با یه اقایی بودم و قرار بود ازدواج کنیم خانواده ها اطلاع داشتن خاستگاری هم اتفاق افتاده بود ولی به دلیل یه سری مخالفتا نتونستیم عقد کنیم ، این اقا بعده اون دوران وقتی فهمید منو کامل بدست اورده و من پاش میمونم تا همه چی درست بشه و ازدواج کنیم، منو کاملا یهویی گذاشت و رفت و منم هی رفتم دنبالش و اون مطمعن تر شد که من وابستش شدم، من تو اینستا و تل بلاکش کردم، فقط تو واست اپ همو داریم

یه مدت که دیگه بیخیالش شدم، دیدم هی واتس اپ استوری میذاره، اخرین استوریش عکس ماشین تصادفیش بود، بعدش سیاه گذاشت پروفایلش، چک کردم دیدم تو هیچکدوم از اکانتاش اینارو نذاشته فقط تو واتس اپ که منو داره گذاشته، بنظرتون متوجه شده که برام مهم نیستش دیگه میخواد یکاری کنه خودم بهش پیام بدم؟

پروف واتس اپشم یکی از عکسای خیلی قدیمیشو گذاشته و اونو یه جوری گذاشته که موی دختری که کنارش مشخص باشه تو عکس

بنظرتون میخواد منو بچزونه؟ چه ری اکشنی نشون بدم بهش؟پیام بدم؟ ندم؟

والا ما سینگلا چیزی نمی‌فهمیم 

اوستا های سایت بفرمایند😂

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط اومده خواستگاری؟پس چطور میگی کاملا بدست آورده تورو؟ تو الان میتونی با هرکی که دوس داشتی ازدواج ک ...

منو بهش ندادن و من گفتم که به پاش میمونم، و دوستش دارم، اونم کاملا مطمعن شد که دلم باهاشه و منتظرش میمونم، منظورم از این نظر بود

منو بهش ندادن و من گفتم که به پاش  میمونم، و دوستش دارم، اونم کاملا مطمعن شد که دلم باهاشه و منتظرش م ...

به نظرم که خانواده خیر تورو میخوان حتما دلایل محکمی دارند! از من میشنوی بیشتر منطقی باش کمتر احساسی! ولی اگه میخوای جذبت بشه بی توجه باش! استوری هاش رو سین نکن!

اصلا چرا باید مهم باش بلاک.  مردی ک اصلا داره این کارا شو میکن قطعا ی بحثی بشه میگ تو افتادی د ...

یه سوالل میشه بپرسم، چیشد یهو تو این تاپیک قدیمی پست گذاشتید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز