2777
2789

قبلا رفتم تو سایت ها خوندم روش فهمیدنش رو، ولی گیج شدم.

شماره طرفمو که پاک میکنم، همچنان شماره اش برام هست و این یعنی سیو داره شمارمو. به دوستمم دادم بزنه آیدیش رو ببینه برای اون شماره اش میاد بالا یا نه، که برای دوستم شماره اش نیومد.

ولی از طرفی هم میگن اگه بزنی رو سه نقطه بالای چت، گزینه شیر مای کانتکت رو بیاره یعنی سیوت نداره. روی این سه نقطهه که میزنم برام همین شیر مای کانتکت رو میاره.

الان نمیدونم سیو هستم یا نه😐 شما چیزی میدونید؟

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
تو یسری تلگراما تو قسمت مخاطبین کنار اسمشون آدمک میاد

اره اونو ندارم. تلگرام اصلی رو دارم

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شماره اکسمو از تل پاک کردم بلافاصله پیام داد پس بالاخره تونستی دل بکنی؟

بلافاصله ها

اصلا امکان نداشت که تو چتم باشه ومتوجه بشه که شمارشو پاک کردم

چجودی میشه؟؟؟

اینی که شما میگین رو شنیدم که اگر شمارش باشه ینی تورو سیو داره ودرسته ولی اون یکی دیگه رو نشنیده بودم

تو یسری تلگراما تو قسمت مخاطبین کنار اسمشون آدمک میاد

مرسی عزیزم. یه برنامه مشابه نصب کرد فهمیدم❤️

من شماره اکسمو از تل پاک کردم بلافاصله پیام داد پس بالاخره تونستی دل بکنی؟ بلافاصله ها اصلا امکان ...

واقعا اون یکی رو خودمم نمیدونم ولی تو سایت ها زده بودن یا تو یوتوب آموزشش داده بودن

من شماره اکسمو از تل پاک کردم بلافاصله پیام داد پس بالاخره تونستی دل بکنی؟بلافاصله هااصلا امکان نداش ...

لطفاجواب بدید. اگه کسی شماره مناداشته باشه. من برم توتلگرام سیوش کنم وزودحذفش کنم متوجه میشه که سیوکردم وحذف کردم؟