2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم‌دردم‌چیه

الهی بمیرم دیدم الان 

جلوی برادرتو که نمیتونی بگیری میگی زنشو دوست داره ولی حداقل نذارین اگر چیزی داره به اسم زنش بکنه 

هوای برادرزاده اتو توروخدا خیلی داشته باشین اون بچه گناه داره بین اون دونفر زندگیش نابود میشه 

امیدوارم این دفعه بخیر بگذره زندگی کنن😥

الهی بمیرم دیدم الان  جلوی برادرتو که نمیتونی بگیری میگی زنشو دوست داره ولی حداقل نذارین اگر چ ...

اخه اگه اجازه ندن ببینبمش چه جوری هواشو داشته باشیم ،مطپئنم همسرش نمیزاره  برادرمم فقط دنبال راضی کردن اونه.

اخه اگه اجازه ندن ببینبمش چه جوری هواشو داشته باشیم ،مطپئنم همسرش نمیزاره  برادرمم فقط دنبال را ...

نمیدونم خدا چرا به آدمای بی لیاقت بچه میده،من عمه اشم دارم میمیرم براش ،اونوقت مامانش یادمه قبل رفتنش بهش میگفت تا وقت شام نیای توخونه بچه تا شب تو خیابون تنها میگشت ولی از ترس مادرش نمیومد خونه یا جلو در وایمیستاد. 

اخه اگه اجازه ندن ببینبمش چه جوری هواشو داشته باشیم ،مطپئنم همسرش نمیزاره  برادرمم فقط دنبال را ...

یجوری با داداشتون هماهنگ کنین بیارتش بیرون ببینینش یا اگر مدرسه میره برین تو مدرسه اش ببینینش هرراهی به ذهنتون میرسه امتحان کنین ولی تنهاش نذارین

یجوری با داداشتون هماهنگ کنین بیارتش بیرون ببینینش یا اگر مدرسه میره برین تو مدرسه اش ببینینش هرراهی ...

باشه عزیزم ،فعلا هنوز نرفتن امشب آشتی کردن و قراره برن خونه جدیدشون ،البته زنه چند بار اینو گفته و پشیمون شده خدا کنه اینبارم پشیمون شه  واقعا همچین مادری نباشه خیلی بهتره.

باشه عزیزم ،فعلا هنوز نرفتن امشب آشتی کردن و قراره برن خونه جدیدشون ،البته زنه چند بار اینو گفته و پ ...

واقعا امیدوارم 

وقتی اهل زندگی نیست و دلش برای بچه اش نمیسوزه همون بهتر که نباشه 

هرچی خیره براتون اتفاق بیافته❤️

بیچاره تلاش شو می‌کنه با این وضع اقتصادی نمیشه مثلاً وسیله نداریم موتور داریم که با این وضع من نمیشه ...

حق با توئه‌،درک میکنم ،متاسفانه خواسته های کوچیک هم برامون آرزو شدن

حق با توئه‌،درک میکنم ،متاسفانه خواسته های کوچیک هم برامون آرزو شدن

مرسی عزیزم انشاءالله هر کی حالش به هر دلیلی خوب نیست به حق این شب های ماه شعبان به آرزوهای کوچیک و بزرگش برسه و از ته دلش بخنده و شاد باشه