2777
2789
عنوان

کالابرگگگگگگگ

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست
گفتم تحت پوششن ۲۱ قابل برداشته برای اینا

دور اطراف ماهم تحت پوشش هس هنوز نریختن

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
شمارفتین باکدملی سرپرست زدیم اورد موجودی ولی خیلی شلوغه فروشگاه ها تا چند روز وقت هس براخرید ببخشین ...

فروشگاها غلغله ما هم نگرفتیم هنوز 

نمیدونم فک کنم تا دو سه شب دیگه وقت باشه 

کد *500*1463#

از راست به چپ تایپ شد اول ستاره ۵۰۰ بعد ستاره ۱۴۶۳ مربع اینو با سیم‌کارت سرپرست خانوار بزنید بعد کد ملیش بعد کد موقت انتخاب کنید باید حتما تو فروشگاه باشید چون کد موقت خیلی زود لغو میشه ما هنوز نتونستیم کد بگیریم دو شبه میریم ولی نشده 

برنامه شما رو نصب کن اگه تونستی 

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروشگاها غلغله ما هم نگرفتیم هنوز  نمیدونم فک کنم تا دو سه شب دیگه وقت باشه  کد *500*146 ...

باشه مرسی

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
دور اطراف ماهم تحت پوشش هس هنوز نریختن

۲۱ام قابل برداشته میتونن بردارن.من اینو پیگیری کردم ک امروز بره موجودی بگیره و یارانه رو زده بودن ولی نصف پولی ک خرید کرده بود ازش کم شده بود

۲۱ام قابل برداشته میتونن بردارن.من اینو پیگیری کردم ک امروز بره موجودی بگیره و یارانه رو زده بودن ول ...

اخه تو اخبار گفته دهک اول و اونایی ک تحت پوششن 25م اونایی ک دوم سومن30م میزنن

شاید اون بنده خدا از قبل تو کارتش موجودی داشته

۲۱ام قابل برداشته میتونن بردارن.من اینو پیگیری کردم ک امروز بره موجودی بگیره و یارانه رو زده بودن ول ...

اخه تو اخبار گفته دهک اول و اونایی ک تحت پوششن 25م اونایی ک دوم سومن30م میزنن شاید اون بنده خدا از ...

نه موجودیش کلا صد تومن بوده..این مورد رو خودم دیدم خودمم نرفتم خرید کنم بدونم واقعا درسته یانه ولی رفتید اول بپرسید بعد خرید کنید.تحت پوشش ها ۲۱هستن.بازم نمیدونم خودمم در مورد کالابرگ و یارانه گیج شدم فقط گفتم کامل شرایطش رو بپرسید بعد خرید کنید