2777
2789
عنوان

کالابرگگگگگگگ

210 بازدید | 22 پست

کسی گرفته اینجا چجوری بوده 

پول از جیب خودتونم دادین 

جریانش چیه

ادم شک میکنه خب

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

نه رایگانه 

به ما نشد دهکمون۱۰هست ،بزودی یارانمون هم قطع میشه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه رایگانه  به ما نشد دهکمون۱۰هست ،بزودی یارانمون هم قطع میشه

عه یعنی کدرو زدین صفر اورد؟ یارفتین پرسیدین گفتن

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
آره امروز با خالم گرفتم نفری ۲۲۰ تومن رایگان و تشویقی هست اصلانم ربطی به یارانه نداره و از پول یاران ...

عه ب خوشی استفاده کنین وسایلاتونو

چیا میدن یاهرچی ک لازم داشته باشی

کد باید بزنی با سیم‌کارت سرپرست خانوار 

بعد کد ملیش میزنی بعد گزینه دریافت کد موقت میزنی به ازای هر نفر 220 تومن میتونی خرید کنی بدون اینکه پول بدی تا برج 2 این ادامه داره هر ماه 

مثلا برا یه خانواده 4 نفره میتونی از فروشگاه های که این کارو میکنن اندازه 4 تا 220 هزار تومن خرید کنی ولی انقد سیستم شلوغه که کد نمیدههههههه 

برنامه شما رو نصب کن هم میتونی کد بگیری هم فروشگاه های اطراف که میشه ازشون اینطوری خرید کرد نشون میده

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

عه یعنی کدرو زدین صفر اورد؟ یارفتین پرسیدین گفتن

سامانه حمایت رفتم دهکم رو چک کردم،۱۰بود 

این تشویقی برا. زیر ۷ هست 

کلا به طایفه ما ندادن

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
آره امروز با خالم گرفتم نفری ۲۲۰ تومن رایگان و تشویقی هست اصلانم ربطی به یارانه نداره و از پول یاران ...

یارانتونو کی میزنن؟فامیل ما ک تحت پوششه خرید امروز میگ نصف پولی ک باهاش خرید کرده بودمو از یارانم کم کردن.

کد باید بزنی با سیم‌کارت سرپرست خانوار  بعد کد ملیش میزنی بعد گزینه دریافت کد موقت میزنی به از ...

شمارفتین باکدملی سرپرست زدیم اورد موجودی ولی خیلی شلوغه فروشگاه ها تا چند روز وقت هس براخرید

ببخشین زیاد سوال میپرسم این کدی‌ک گفتین چیه 

مال اینا ک از حسابشون کم شده..امیدوارم برای شما اینطور نباشه

اخه هنوز نریختن ک کم بشه