2789
عنوان

نظر بدید

89 بازدید | 12 پست

بچه ها من و پسرعموم با هم دوست بودیم بعد اوایل رابطه امون خیلی خوب بود خیلی تلاش کرد منو به دست آورد ۵ سال صبر کرد تا من قبولش کنم ی مدت قهر کردیم یک ماه بعد از اون  پسرعموم اینطوری بود که ی وقتایی ی روز دوروز نبود بعد من بهش گفتم که از این کار خیلی ناراحتم و اینکه تو به من توجهی نداری گفت معذرت می خوام و تکرار نمیشه و۳ روز بود که نبود بعد چند روز سه روز پیش پیام داد که من معذرت می خوام منو ببخش حالم چند روز بود خوب نبود و هنوزم حالم خوب نیست  منم گفتم چه فایده تو میدونستی که من از این کار ناراحت میشم و انجام دادی گفت حق با تو و من قلب تو رو شکستم و من دیگه به درد تو نمی خورم تو حق میگی و  من رو حلال کن و زندگی خوبی داشته باشی و اینکه من دوست دارم وگرنه بهت پیام نمی‌دادم بگم ببخشید ....

منم دوسش دارم بهش گفتم  که اگه ببخشمت دیکه تکرار نمی کنی پیام منو دریافت کرد و جواب نداد  بعدش من استوری میزارم اونم میاد میبینه به نظرتون بلاک کنم یا انفالو کنم یا چی بزارم باشه ببینه بسوزه 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یک ماه قهر بودیم اون خیلی رابطه امون رو بد کرد ‌

برمیگرده بهش فرصت بده تا میتونه دوری کنه وباخودش کنار بیاد. استوری و عوض کردن پروفایلو بیو رم کنار بزار در سکوت مطلق منتظر ش باش 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
برمیگرده بهش فرصت بده تا میتونه دوری کنه وباخودش کنار بیاد. استوری و عوض کردن پروفایلو بیو رم کنار ب ...

🥲🥲🥲استوری نزارم پس   استوری گذاشتم اومده دیده

🥲🥲🥲استوری نزارم پس   استوری گذاشتم اومده دیده

نکن هیچ کاری نکن که بدونه منتظرش نیستی حرفات و حاظر کن اگه اومد بهش بزنی تو این مدت که دورید و قهره مثلا

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.