2777
2789
عنوان

مادر تعصبی

138 بازدید | 7 پست

سلام ..من حالم این چند روز خیلی بده..من مامانم بچه آخره ..دخترخاله هام فاصله سنی کنی باهاش دارن..بعد ی خاله داشتم خیلی حسود بود همش به فکر خودش و خانوادش بود..ی طرفه میومدن و میخوردن و بعد جواب پس نمیدادن..خیلی حالم ازشون بهم میخورد ..اینا تو شهرستان بودن..این خالم که جای مادربزرگم‌ میشد و نوه هایش همسن و سالهای من بودن یکبار روی خوش نشون نمیداد ادمو میدید روشو برمیگردوند و.. کلا خاطره خوشی ازش نداشتم.چند سال پیش این خاله پیر فوت کرد.تو ی مراسم ختم دیگه دوسال پیش با دخترخاله هام که جای مادرم میشن رودررو شدم اومدن به مامانم سلام کردن و به من قیافه گرفتن آدمای بیتربیت بیشعور حالا مامانم میگیره دخترای اونارو بغل می‌کنه.من خیلی بهم برخورد..حالا دو روز پیش با مامانم دعوام شد پشت سرهم میومد می‌گفت عموت فلانه و..شماها خانوادگی اینمدلی هستین و..منم گفتم خودت چی بودی سازش با خانواده شوهر نداشتی و..خواهر مردت فلان بود و..همه خانوادگی بیتربیتن و..بعد مامانم ورداشته میگه به فامیلام توهین نکن و..اینا بعد مرگم میان و..من قبل از  شماها با اونا بودم و..خلاصه دفاع می‌کرد..منم اعصابم بهم ریخته بود..واقعا خیلی از این خانوادش حالم بهم میخوره و..وقتی تعصب نشون میده من بیشتر حالم بهم میخوره ..تا حدی که می‌خوام همشون نابود شن!!ی همشون انرژی منفی بودن..حالا اون نوه خواهرش که همسن منه و گفتم همیشه حسادت میکردن و..بی ادب بودن ..دیروز یکی دیگه از فامیلا زنگ زد با حالت تیکه ور داشته میگه برای این دختره از خارج خواستگار پیدا شده رفتن ترکیه عقد کردن میخواد بره اروپا..اینا میمونن خوب ازدواج میکنن..بعد مامانم ورداشته براش آرزوی خیر می‌کنه که چه خوب ازدواج کرده و..با مامانم بازم دعوام شد که تو برای غریبه ها آرزوی خیر میکنی اونوقت سر همینا باهام دعوا کردی و اعصابمو بهم ریختی..حالم از تعصبات بهم میخوره و..واقعا حالم بهم میخوره از رفتارهای مامانم..از فامیلای بابام بد میگه .رابطه من و دخترعموهامو بهم زده.دخترعموم با شخصیت و مودب از نظرش قیافه نداره!.نزاشت عروسیش شرکت کنیم.اونوقت این درپیتیای زشت بیفرهنگو بالا می‌بره..من موندم کدوم پسر احمقی از اونور اومده با این دختر درپیت ازدواج کرده!اینا باز هار شدن! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم مامان خودم همین طوری بود فامیل همه بی ادب و زشت همش تعریف می‌کرد بعد ازدواج کلا باهش قطع رابطه کردم راحت شدم گفتم برو با همون فامیلای رفت و آمد کن 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
آره عزیزم مامان خودم همین طوری بود فامیل همه بی ادب و زشت همش تعریف می‌کرد بعد ازدواج کلا باهش قطع ر ...

راحت شدی..خدا کنه منم زود ازدواج کنم..فکر کن من خواهر ندارم..مامانم هم اینجوری مایه عذاب ..مریض شدم..اصلا زنی که اینقدر وابستگی به خانوادش داره بیخود می‌کنه ازدواج کنه بچه دار شده..بتمرکه پیش خانوادش..مال من که خانوادش از اون دهاتیای عقده این.از حسادت میترکیدن..بلانسبت دهاتیای باشعور..

خوندم و خودمو جات گذاشتم منم انتظار دارم مادرم طرف من باشه ن فامیلش و الوویتش فقط من باشم چون من دخت ...

دقیقا همین انتظار و همیشه ازش داشتم و اون بیخود از این عقده ایا طرفداری میکرد..بیمار روانی..همیشه سرشون باهم بحث داشتیم

راحت شدی..خدا کنه منم زود ازدواج کنم..فکر کن من خواهر ندارم..مامانم هم اینجوری مایه عذاب ..مریض شدم. ...

کلا هر جا فامیلاش هست نرو فقط با اونایی که دوست داری رفت و آمد کن زیادم به مامانت رو نده بزار هر چی خواست تعریف کنه بگو فقط فامیلای تو خوبن تا کمتر اذیت کنه تا از این دوران راحت بگذری میدونم سخته ولی میگذره 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏