2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

112 بازدید | 16 پست

وقتی به یکی علاقه ندارید تو پیجتون هست (فک‌تمیکردم کلا بخواد پیشنهاد بده) بهتون قبلا گفته ک آشنا شید ولی قبول نکردین همش به مدلای مختلف باز‌پیام میده 

چیکار باید کرد نمیخوام دیگه تو‌پیجم باشه ولی بی ادبی هم نمیخوام بکنم بلاک کنم چیکار باید کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه همچین موردی بود.جواب رد دادم به پیشنهادش ولی اون باز برا خودش نقشه میچید و پیگیرم بود. خیلی واضح و مستقیم بهش گفتم نمخوام دیگه باهاش در ارتباط باشم و صحبت کنیم و تمام😎

من یه همچین موردی بود.جواب رد دادم به پیشنهادش ولی اون باز برا خودش نقشه میچید و پیگیرم بود. خیلی وا ...

خیلی حس بدیه استوریامو هاید کردم بهشم گفتم ک من اوکی نیستم هی پیام میده سوال چرت میپرسه  انقد اعصابم خراب شد میخواستم دی اکتیو کنم انقد خجالتیم و حس میکنم بی عرضم دوس دارم حالشو بگیرم حتی روم نمیشه ریمو کنم ولی باید از پیجم پاکش کنم🥲🥲

خیلی حس بدیه استوریامو هاید کردم بهشم گفتم ک من اوکی نیستم هی پیام میده سوال چرت میپرسه  ا ...

عزیزم چرا باید به خاطر آرامش خاطرت و حفظ حریم شخصیت خجالت بکشی؟

هیچ چیز تو دنیا مهم تر از آرامش و حال خوب خودت نیست. برای خودت ارزش قائل شو.

از پیجت ریموش کن و اکانتشم بذار رو حالت restrict که پیام هم داد نبینی.

اگه روت نمیشه مستقیم بهش بگی اینجوری بهش نشون بده‌.

وقتی هی پیام بده و تو جواب بدی و بعد بگی نمیخوایش میذاره به حساب ناز دخترونه. محکم برخورد کن تا حساب کار دستش بیاد

عزیزم چرا باید به خاطر آرامش خاطرت و حفظ حریم شخصیت خجالت بکشی؟ هیچ چیز تو دنیا مهم تر از آرامش و ح ...

درسته همین کارو میکنم مرسی بازم از راهنمایی🫶🏻🌹💕🥲