2777
2789
عنوان

اخیشششش حالا راحت بخابم😍😎😎

525 بازدید | 24 پست

امروز ک اشپزخونه تکونی کردم.. درست از صبح تا خوده ساعت 4 بعد از ظهر... بعدم توی پذیرایی همه رو دستمال کشی و جارو و طی کشیدم.. شام خونه پدرشوهر عزیز.. الانم همه اتاق رو تمیز کردم لباسامو شستم و پهن کردم تو حیاط یه جارو زدم دسشویی شستم جاهامو پهن کردم.. بعدش هم مسواک زدم لباسام عوض کردم و ابرسانمو زدم و موهامم شونه زدم الانم میخام بخابم.. فردا هم کلاس دارممم 😑😑

شما چیکارا کردین 😁

منمُ راه منمُ مقصد... :) 

با خوندنشم حالم خوب شد 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابیدم

بیدارشدم 

غذا خوردم

خوابیدم 

بیدار شدم

با گوشی خودمو سرگرم کردم 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

خسته نباشی خانوم خونه.✋️🥰🥰

من هنوز تو آشپز خونه موندم.😫😫

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
با خوندنشم حالم خوب شد 

خیلی خوبه.. البته من کار هر روزمه... به پاکیزگی و نظافت خیلی اهمیت میدم... البته منم روزایی دارم که کسل و خسته ام بخصوص موقع امتحانا 🥺

خسته نباشی خانوم خونه.✋️🥰🥰 من هنوز تو آشپز خونه موندم.😫😫

عزیزمی.. واقعا تمیز کردن اشپزخونه لذت بخشه😍😎

اینم هم. اکنون 😂😂😂😎

خیلی خوبه.. البته من کار هر روزمه... به پاکیزگی و نظافت خیلی اهمیت میدم... البته منم روزایی دارم که ...

افرین عالیه 

منم هر روز تمیز میکنم منتها بچه ها کثیف میکنن

تنها کار مثبتم تمیز کردن حبابی لوسترامون بود 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

افرین عالیه  منم هر روز تمیز میکنم منتها بچه ها کثیف میکنن تنها کار مثبتم تمیز کردن حبابی لوس ...

موفق و سلامت باشی عزیز دلم.. 

خدا بچه هاتو واست حفظ کنه..م ن بچه ندارم همیشه میگم منم بچه دار بشم خونه ام چقد شلخته بشهه😂😂🥺🥺

عزیزمی.. واقعا تمیز کردن اشپزخونه لذت بخشه😍😎 اینم هم. اکنون 😂😂😂😎

لذت بردم 😍😍😍

از این خوردنی های خوشمزه لطفا😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
موفق و سلامت باشی عزیز دلم..  خدا بچه هاتو واست حفظ کنه..م ن بچه ندارم همیشه میگم منم بچه دار ...

خدا روزی تون کنه عزیزم 😍