امروز ک اشپزخونه تکونی کردم.. درست از صبح تا خوده ساعت 4 بعد از ظهر... بعدم توی پذیرایی همه رو دستمال کشی و جارو و طی کشیدم.. شام خونه پدرشوهر عزیز.. الانم همه اتاق رو تمیز کردم لباسامو شستم و پهن کردم تو حیاط یه جارو زدم دسشویی شستم جاهامو پهن کردم.. بعدش هم مسواک زدم لباسام عوض کردم و ابرسانمو زدم و موهامم شونه زدم الانم میخام بخابم.. فردا هم کلاس دارممم 😑😑
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
خیلی خوبه.. البته من کار هر روزمه... به پاکیزگی و نظافت خیلی اهمیت میدم... البته منم روزایی دارم که ...
افرین عالیه
منم هر روز تمیز میکنم منتها بچه ها کثیف میکنن
تنها کار مثبتم تمیز کردن حبابی لوسترامون بود
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
موفق و سلامت باشی عزیز دلم.. خدا بچه هاتو واست حفظ کنه..م ن بچه ندارم همیشه میگم منم بچه دار ...
خدا روزی تون کنه عزیزم 😍