2777
2789

حالم بده 😔🖤

باپیج فیک دنبالشون نمیکنم 

کادو ولنتاین ک چندسال پیش ب من داده بود و امشب داده ب همسرش 

کارهایی ک واسه من نکرده بود و مناسبت هایی ک واسه من نیاورده بود،ولی واسه اون گرفته 

اگه یه کم از این احترام هارو واسه من میذاشت الان من مادر شده بودم 🖤😔

خدایا خودت از حقم دفاع کن 🥺

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

کادو چی بوده؟ 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت آروم شه خواهری🫂دنبالش نکن عزیزم بکن این دندون لقو 

مردا همینن اولیو از دست میدن از تجربه هاشون برا بعدیا استفاده میکنن

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

هیچ دفاعی وجود نداره ....

فقط دور شو ازشون اذیت نشی و دنبال خوشبختیت باش....

همینه زن بمیره یا جدا باشه دومی خوششه چون یاد گرفتن کارایی که نکردن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
کادو چی بوده؟ 

باکس کادو ولنتاین از این خرسان و تزئینات و شکلات 

حتی زحمت نکشیده ک اون شکلات های فاسدشو بندازه دور و جدید بخره

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

طلاق گرفتی؟

ب

طلاق گرفتی؟

بله

اصلا مهم نباشه برات 

پیگیرشون نباش

من که هنوز جدا نشدم کلا فراموشش کردم

از خدامه زن بگیره شرش کم بشه   

من و بچه هام رو از یاد ببره کلا 

هر چند الانم کاملا از یاد برده

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

لطفا یاد بگیرید که خودتون باید از حقتون دفاع کنید

شک نکن مشکلاتی بوده در شما که این اقا براتون اینکارا رو نکرده وگرنه این همون مرده

خانوما گاهی کارایی میکنن که اسمشو عشق و محبت میذارن ولی درست نیست چون طبیعت مردا با زنا فرق داره و باید راه درستشو یاد بگیریم

و خویشتن دوستی و الویت گذاشتن خودت

و باور چیزی که میخوای و اینکه لیاقتشو داری

باکس کادو ولنتاین از این خرسان و تزئینات و شکلات  حتی زحمت نکشیده ک اون شکلات های فاسدشو بنداز ...

خرس،و این چیزا

باکس کادو ولنتاین از این خرسان و تزئینات و شکلات  حتی زحمت نکشیده ک اون شکلات های فاسدشو بنداز ...

خب پس پس مونده بهش داده چه حرصیه بخوری ول کن اتفاقا حاضر نشده درست خرجشم بکنه 

راستی ولنتاین کی بود مگه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
لطفا یاد بگیرید که خودتون باید از حقتون دفاع کنید شک نکن مشکلاتی بوده در شما که این اقا براتون اینک ...

ن مقصر من نبودم 

ب نظرم اینکاررو میکنه ک دختره خر بشه 

چون فعلا نامزدهستن و عقد نکردن 

واسه منم قبل عقد همینطوری بورن 

دختره از این دریده هاست 

چون پدرشوهرسابقم ب شدت مخالفه