2777
2789

بچه هاااا چیکار کنممم من دیگه واقعا نمیتونممم زندگی کنمم 

ی پسری توی زندگیم بود که به حدی رسیدمم که بخاطرش افسردگی ...گرفتم چون خیلییییی داغونم کرد هرچند باهاش وارد رابطه هم نشدم..... 

الان دیگه هیچ پسری توی زندگیم جایی ندارم برام هر کی میاد اونو تصور میکنمم😭یا میخامم ی شباهتی بینشون پیدا کنم 

و بزرگ ترین ترسم اینکه..مثلا وقتی با ی نفر عمیق ترین رابطه رو هم داشته باشم تا ی رفتاری ببینم که اونم باهام میکرده سریعععععععععع باهاش کات میکنمم 

همش میترسمم یچیزی که قبلا تجربه کنم و دوبارههههه تجربه کنممم😭😭😭😭😭😭بچه ها ۱۶ سالمه میترسمم علاوه بر اینکه نتونستم با پسری باشم نتونمم ازدواجم بکنمممم بچه هااااا من واقعا از خودم دیگه ناامید شدمممممم دیگه کی میخامم خوب بشم از ۱۱ سالگی یا بهتر بگمم طفولیت دوسش داشتم دیگه چراااااا این عشق تموم نمیشهههههههه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هم سن تو بودم عاشق شدم ولی الان بعضی اوقات به خودم میگم واقعا من چرا از اون خوشم میومده نه اینکه بد بوده باشه ها ولی نظرم نسبت به قبل عوض شده نگران ازدواجت نباش چون هرچی بگذره طرز فکرت و سلیقه تغییر میکنه 

۱۶ سالته ب فکر شوهری اینجا گریه می‌کنی ؟ 

تو رو خدا اینکارا رو با خودتون نکنید بچه که نیستید

دو روز دیگه از سرت میپره بقیه جا شو میگیرن تهش یکی دو ماه دیگه بشینی بهش فک کنی گریه کنی بعدم کو تا ازدواج رابطه اینا ک تو الان به فکرشی

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .