من سال اخریم( دوازدهم) از سال دهم یه پسر منو دیده و دس بردار نیس
پسره با دوستش موقعی که داشتن از باشگاه برمیگشتن منو دیده
حالا مشخصات پسره: خیلی خوشگله واقعا خیلیم مغرور غرورش اجازه نداده خودش بیاد بهم درخواست بده !
از این و اون درخواست میفرسته هر سریم با جواب منفی روبه رو میشه بازم دس بردار نیس ...
سال یازدهم از رل دوستش که تو مدرسه ما در حال تحصیله درخواست فرستاد که شمارمو بدم ندادم به دختر دایی دوستش گف که بیاد بهم بگه که قصدش جدیه ...بازم رد کردم ولی دس بردار نیس
رفته مشخصاتمو تو اینستا گذاشته تو پیچ کراشااا با مشخصات لباس و قد ...دوستم برام فرستاد حالا دوستام بهم میگن جردن سبز کاپشن سبز مشخصاتمو ک آقای مادمازل خر گذاشته اینستا منم واقعا اذیت میشم چون خودم رل دارم که نامزد محسوب میشه یه تار موی گندیدشو به اون آشغال نمیدم
حالا دیروز موقع برگشت از مدرسه با دوستش جلو راهمون سبز شد دوستش گف از این بکش بیرون دیگه ...
این خر کراش کل مدرسس کل مدرسه میان میپرسن چرا قبول نکردی همکلاسیمم که کراشه روش هر روز سین جیمم میکنه چیشد امروز دیدیش چرا قبول نکردی بگم بهتون روزی ۳۰۰ بار حرف این پسره رو میاره
منم کنکوریم واقعا مغزم نمیکشه و اذیت میشم وقتی من نامزد دارم چرا باید از این غلطا کننن میشه یه راه حل بدید رد دادم یه چیزی بگم که دیگه تمومش کنن 😩😩😩