2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برگرد...💔💔💔

455 بازدید | 14 پست

خیانت جنسی کرد،، و چندین بارم خیانت چتی.

الان میگه خونه میزنم بنامت برگرد و بهم فرصت دوباره بده.

بچه ها من ازش زگیل گرفته بودم.

الان اطرافیان خیلی اصرار دارن ک ببخشش و خونه و حق طلاق بگیر.

ولی نمیتونم،

چیکار کنم بنظر شما؟؟ 

بچه هم نداریم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بیماری تون قابل درمانه ؟ چون با این بیماری فکر نمیکنم بشه ازدواج مجدد داشت 

ببخشید چون تاپیک زدین نظرمو گفتم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

خیر نبخش هرگز 

وسوسه نشو بخاطر مادیات 

ارزش روح و جسم شما فراتر از این مسائل هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

هر جوری که حال خودت بهتره همون کارو بکن،اگه میتونی ببخشش و زندگیتو بساز اگه هم‌نمیتونی که ترکش کن،ببین خودت حال دلت چه مدلی بهتره عزیزم.بهترینا سهم دلت❤️

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

خونه و حق طلاقو بگیر و برگرد اگرم دوباره خیانت کرد و به هر دلیلی خواستی جدا شی حداقل بدون پشتوانه نمونی هیچی به هیچی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اسی خیلی بده

اصلا حرمتش هیچی

همون مریضی 

اگر دور از جونت مبتلا به ایدز یا هپاتیت بشی از زیگیلم بدتره

به نظرم همه حق و حقوق بگیر کامل. 

بهش فرصت بده

اما بگو اون عمل اخر دیگه انجام نمیدم تا وقتی بهم ثابت کنی توبه کردی 

بعدشم خیلی مراقب باش بچه دار نشی

گوشی و ماهواره و اینترنت جمع کن گوشی دو صفر ۱۲ بده دستش 

دو شیفت سرکار

و الزام کن نماز بخونه 

اگر سربه راه شد فبها نشد ولش کن بره هر کار میخاد بکنه 

فقط تو رو خدا اگر یک درصد جدا شدی کسی ازت پرسید علت را بگو نزار بقیه بدبخت بشن

اگ برگردی خونه داری،حق طلاق و....ولی اعتمادی ک سلب شده دیگه برنمیگرده ،عشق و،علاقه دیگ برنمیگرده،همش ب سلامتت شک داری ،ب شوهرت شک داری،ممکنه بازم کارشو تکرار کنه،ازهمه مهمتر اعتماد ب نفسته ک ممکنه ازدستش بدی همش بگی چرا؟چی کم داشتم ک رفت بایکی دیگه،بچه هم مباری و دیگ دستت بسته میشه،خیلی خوب فکراتو بکن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

شوهرمن زگیل داشت موندم و مثلا خاستم زندگیم بسازم😐،فرستادمش سوزوندشون،بچه اوردم دوتا،بعد فهمیدم معتاده،اگ خریت نمیکردم همون وقت جسارتشو داشتم مینداختمش دور نه این روزا روتحمل میکردم نه دوتابچه بیچاره رو بدبخت😔حالا نه راه پس دارم نه پیش،طلاقم بگیرم دیگ کسی نمیاد بگیرتم،انقدر ک زشت و پیرشدم،تاالانم ازش زگیل گرفتم مطمعنن فقط هنوز دونه هانریختن بیرون

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید