2777
2789
عنوان

همسایه بد 😭❗

199 بازدید | 9 پست

خانوما لطفا بیاین کمک که دیگه دارم دیوونه میشم

همسایه بالاییمون دیوونمون کردن از صبح تا شب بچش همش در حال دویدنه شاید بگین بچه اس اشکالی نداره ولی بخدا نمیشه بخدا تا کسی این شرایط رو تجربه نکنه درک نمیکنه چقدر عذاب آوره ، از صبح تا شب خیلی هم آدمای لجبازی هستن چند بار خیلی مودبانه و آروم رفتیم باهاشون صحبت کردیم ولی گوش ندادن بار های بعد مدیر ساختمون رفت صحبت کرد باز بدتر لجبازی کردن که الان همین موقع شب شروع کردن چکش زدن همشم از لجبازی کاملا مطمئنم، دیگه نمیدونم چیکار میشه کرد تورو خدا شما بگین چیکار میشه کرد ؟ اگه دعایی بلد هستین بگید تو رو خدا بخونم ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگربچشون کوچیکه چکارکنن بندگان خدا نمیشینن بچها هرچقدرم بگیم فقط بدون اوناهم ازاین وضعیت راضی نیستن ومعذب میشن چون بچه کوچیک رونمیشه کنترل کرد یا بست

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
عزیزم اگربچشون کوچیکه چکارکنن بندگان خدا نمیشینن بچها هرچقدرم بگیم فقط بدون اوناهم ازاین وضعیت راضی ...

عزیزم ما هم درک میکنیم که بهرحال بچه اس میخواد بازی کنه ولی ما چه گناهی کردیم؟ و اینکه بچه کوچیک نیست 

بگو چیکار کردی ؟ بخدا دیوونه شدیم 

همسایه پایینمون  که خدارو صد هزار مرتبه شکررفتن . همسایه روبروییمونم  ما دیدیم هر چی میگیم بدتر میکنن ، ما هم عین خودشون ۱۲ شب با چکش میخ میکوبیدیم  . صدای تلویزیون رو تا آخر زیاد میکردیم . ی مدت ادامه دادیم ، اونا دیگه به غلطکردن افتادن. از رو رفتن 

منم دقیقا مشکل شمارو دارم 

روانی شدم 

هیچ راه چاره ای نیست 

بارها با خم و راست شدن تذکر دادیم بدشون هم میاد 

اخر دعوامون شد باز هیچی 

تا ۱۲ شب ما نمیتونیم بخوابیم باید اینا که خوابیدن خونه ما اروم بشه صدا قطع میشه میخوابیم 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉