نیلو740 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 125 عنوان سولاردم 43 بازدید | 6 پست سلام وقتتون بخیرمیخوام برای خونه سولاردم برند دلمونتی بخرم شما یا اطرافیان داشتید اگه راضی بودید مدلش رو هم بگید 1402/11/21 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3318 ما داریم عالیههههههه حتی قورمه میزاریم کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
نیلو740 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 125 ما داریم عالیههههههه حتی قورمه میزاریم ممنونم از پاسخگوییتونمدلش رو هم بفرماییدواین که چند لیتری کانوکشن هم داره
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3318 ممنونم از پاسخگوییتون مدلش رو هم بفرمایید واین که چند لیتری کانوکشن هم داره ال جی هست..حدود 5 سال پیش خریدن ..نمیدونم مامانم داره من مجردم کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
دخترکزیبارو عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 6776 مدلی رو بخر که باهاش راحت باشی کلا از ماکرویو در دو حالت استفاده میشه گرم کردن غذا وپختن کیک وپیتزا که حتما باید کانوکشن داشته باشه
نیلو740 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 125 مدلی رو بخر که باهاش راحت باشی کلا از ماکرویو در دو حالت استفاده میشه گرم کردن غذا&nbs ... ممنونم از پاسخگوییتون بله دقیقا مدنظرم همین بود گفتم راهنمایی بگیرم
دخترکزیبارو عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 6776 ممنونم از پاسخگوییتون بله دقیقا مدنظرم همین بود گفتم راهنمایی بگیرم من سالهای سال الجی داشتم ودارم وخیلی خیلی باهاش کار کردم وراضی بودم اون موقع پولمون نرسید سولاردم بخرم