2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

209 بازدید | 11 پست

بچه ها ۱۰ روز دیگه میخوام برم برای شیدینگ لب 

شما تجربه ای در این مورد دارین؟ چقدر طول میکشه ورمش بخوابه؟ چجوریه کلا ؟ چقدر طول میکشه تا آرایشگره کارش تموم بشه 

مراقبت و شرایط قبل و بعدش چیه

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

من رفتم ورم داشت صبح بیدار شدم خیلی بهتر شده بود ولی دو سه روز خشک بود...................تقریبا رو نیم ساعت حساب کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من رفتم ورم داشت صبح بیدار شدم خیلی بهتر شده بود ولی دو سه روز خشک بود...................تقریبا رو ن ...

مرقابت بعدش چجوریه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرقابت بعدش چجوریه؟

ویتامین آ............خشکم شد پوسته هاشو نکن که رنگش نریزه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ویتامین آ............خشکم شد پوسته هاشو نکن که رنگش نریزه

شما چند وقته شیدینگ کردی؟ راضی هستی؟ من یکم راستش میترسم اصن اهل این کارای زیبایی نبودم شوهرمو بزور راضی کردم اونم گفت برو ولی پس فردا نیای بگی هزار تا مریضی گرفتم و به خودت فحش بدی چرا رفتم آرایشگاه 

شما چند وقته شیدینگ کردی؟ راضی هستی؟ من یکم راستش میترسم اصن اهل این کارای زیبایی نبودم شوهرمو بزور ...

من چند ساله انجام دادم...........................سوزنشو جلوی خودت باز میکنه

خب نکنم چیکار کنم همونطوری بذارم بمونه؟

آره با ناخن نکن

من چند ساله انجام دادم...........................سوزنشو جلوی خودت باز میکنه

خوبه پس 

چمیدونم والا شوهرم منو ترسوند خیلی وگرنه من درد و ایناش مسئله م نیس .... به قول معروف بکش و خوشگل کن

خوبه پس  چمیدونم والا شوهرم منو ترسوند خیلی وگرنه من درد و ایناش مسئله م نیس .... به قول معروف ...

اول پماد میزنه بیحس میشی.....................ولی حتما بگو لطفا سوزنشو جلوی خودم باز کنید