2777
2789

گریه چرا،با متفورمین حل میشه که،بعضیا کیوتن هم مصرف میکنن بهتر میشن،،رژیم غذایی سالم خوری،ورزش

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وزنمم پایینه،زیر ۵۰،پریودامم به موقعس،ولی کیست میزنم😭

خب گلم وزن کم نکن ،همه که با ورزش وزن کم نمیکنن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
گریه چرا،با متفورمین حل میشه که،بعضیا کیوتن هم مصرف میکنن بهتر میشن

دکترم تا حالا برام متفورمین ننوشته،من با خود این بیماری مشکلی ندارم،ولی در نتیجش بیماری های دیگه ای برام بوجود اومده که اونا اذیتم می کنن

دکترم تا حالا برام متفورمین ننوشته،من با خود این بیماری مشکلی ندارم،ولی در نتیجش بیماری های دیگه ای ...

ینی بخاطر تنبلی دچار بیماری دیگه ای شدی؟مثلاچی

تو گوگل سرچ کن : تنظیم قاعدگی با حنا 

دوستم ۶ ماه پریود نمیشد و دکتر هم زیاد رفت ولی با سه شب پشت سرهم حناگذاشتن به موهای سرش ، پریودش باز شد. 

راه حل طب سنتی بهتره. با داروهای شیمیایی بیشتر از این خودت رو اذیت نکن. 

قدیمی ها فقط با حناگذاشتن پریود رو تنظیم می‌کردند. 

منم پلی کیستیک بودم ، گاه به گاه حنا میزارم جالب بود چند ماه پیش که سونوگرافی کردم هیچ اثری ازش نمونده بود. 

تو گوگل سرچ کن : تنظیم قاعدگی با حنا  دوستم ۶ ماه پریود نمیشد و دکتر هم زیاد رفت ولی با سه شب ...

من مشکل قائدگی ندارم،فوقش دو یا سه روز تاخیر بیوفته،فقط ‌کیست میزنه تخمدانام