2777
2789

با اجازه اسی

واقعا واسم سواله زناهم میتونن بازیکن تیم فوتبال بشن؟؟؟؟ منظورم از این بازیکنان که تو تلویزیون مسابقه میدن مثلا طارمی و ....‌ میتونن زنام اینطوری فوتبالیست بشن؟😂🫤آخه تا الانم ندیدم زنا مثل همینی که گفتم تو تلویزیون مسابقه بدن.... تو ایران میشه؟شاید سوالم مسخرست ولی اطلاعی ندارم و واقعا واسم سواله🤕😂

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص قند بخور 

برو مطبش غش کن تو بغلش🤣🤣🤣

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
با اجازه اسی واقعا واسم سواله زناهم میتونن بازیکن تیم فوتبال بشن؟؟؟؟ منظورم از این بازیکنان که ت ...

اره میشه ولی توی ایران نمیزارن

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

پکیج جدا داره مگه؟ 

مثلا مخ زدن دکتر 

مخ زدن معلم 

مخ زدن راننده 

کجا باید بیام برای تهیه پکیج؟ مدرسان شریف 

کجا؟ مدرسان شریف 

کی ؟ مدرسان شریف 

تلفن؟ ۲۹۶۶۶

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
با اجازه اسی واقعا واسم سواله زناهم میتونن بازیکن تیم فوتبال بشن؟؟؟؟ منظورم از این بازیکنان که ت ...

تو ایران خیر 

تو خارج بله 

میشه فوتبالیست شد ولی نشونتون نمیدن

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
تو ایران خیر  تو خارج بله  میشه فوتبالیست شد ولی نشونتون نمیدن

تو خارجم نشون نمیدن؟ 

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

تو خارجم نشون نمیدن؟  

نشون میدن