2789
عنوان

طلاق سخته؟

150 بازدید | 7 پست

چجوری ازشوهرم متنفرشم خسته شدم ازدستش

سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰

اره یکم

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکلتون چیه

حوصلع گفتنشوندارم. الان ی زفیق گرف امشب پیام داد خابیدن نمیام الهی ب زمین گرم بخوره رفیقش

سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰
اگه خانوادت حمایت میکنن یا خودت مستقل باشی اتفاقا راحت میشی

😩😩