2821
2789
عنوان

ذکر یا ودود🙃🤲🏻

112 بازدید | 4 پست

اگه به مدت هفت روز ، روزی ۱۰۰۰ بار بگم یا ودود‌ _ حاجت روا میشم؟🙃🥺 دلم روشنه ، کسی بوده حاجت گرفته باشه؟

از خدا و این ذکر میخام که اون شخصی که میخام خیلی زود بهم پیام بده خیلی دلم براش تنگ شده ولی غرور‌ لعنتیش‌ همه‌چیو داره خراب میکنه 

آخه آدم انقد مغرور بسه دیگه یکم باهام مهربون تر باش پسر 🥰🥲😢

دعا کنین دیگه توروخدا واسم 🤲🏻🤍

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴

۱۰۰۱ مرتبه بله

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند سالته؟

۱۸ اونم ۲۳

از اون موقعی که بابام برای خواستگاری‌ ردش کرد ناراحته بهم پیام نمیده 

داداشش‌ میگه دیگه گوشی‌ نمیگیره دستش 😭

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴
2824
2823
2791
2779
2792