2777
2789
عنوان

هستین؟بقییه صحبتای صبحمون مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
گلم تو گوگل بزن الفا اسلیم 500 گرمی  الان بیرونم در دسترسم نیستن

زدم توگوگل ولی مطمعن نیستم اصل باشنداگه تونستیدلطف کنیدعکسش روبرام بفرستیدواینکه قیمتش چندهست میخام اصلش باشه دیگه خسته شدم ازچاقی وشکم وپهلو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدم توگوگل ولی مطمعن نیستم اصل باشنداگه تونستیدلطف کنیدعکسش روبرام بفرستیدواینکه قیمتش چندهست میخام ...

قیمتش 480 از سایت معتبر یا کسی تو شهرتون داشته باشه بخرید بگردین هست ما خوزستانیم ابادان اگه اینجا بودین ادرس میدادم

قیمتش 480 از سایت معتبر یا کسی تو شهرتون داشته باشه بخرید بگردین هست ما خوزستانیم ابادان اگه اینجا ب ...

سلام عزیزم ممنون من اصفهانم توگوگل زدم ۵۵۰ ولی مطمعن نیستم اصل باشن

ممنون عزیزم شمانمیتونیدزحمتشوبرام بکشیدارسال کنیدهزینه ارسالروهم پرداخت میکنم والامیترسم بخرم اصل نب ...

والله خودمنم میدم اشنامون از اشناس ک سفارش میده میاره برامون بزار بش بگم اگه اوکی داد بهتون خبر میدم حتما

والله خودمنم میدم اشنامون از اشناس ک سفارش میده میاره برامون بزار بش بگم اگه اوکی داد بهتون خبر میدم ...

مچکرم گلم به خدانمیشه به کسی اعتمادکردمیترسم فیک باشه حالایه مشکلاتی دارم همینم زوری جمع کردم ازدستم بره دیگه هیچ پس من منتظرم

ببین میتونی تایپک بزنی ک شماره یا ادرس جایی ک الفا اسلیم اصل دارن رو میخوای من چن جا دیدیم معرفی کرد ...

عزیزم ببین تامیای یه چیزی بپرسی هی میان تبلیغ میکنن قسم دروغم که نقل ونبات براشون دقیقاتوچندتاتاپیک چندنفرهمش میان تبلیغ میکنن نمیشه اعتمادکردواینکه من اصلاتاپیکی نزدم یعنی حوصلشوندارم فقط میخونم وبعضی وقتانظرمیدم