2777
2789
عنوان

کسییی میدونههه؟؟

90 بازدید | 9 پست

عرض جغرافیایی یعنی چی؟

به طور ساده بگین لطفا.

الان توی این جمله بعنی چی

سبب ایجاد اختلاف مدت زمان روز و شب در عرض های جغرافیایی میشود. این یعنی چی🥲

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان زمین شناسی داری؟

نه درسم تموم شده😂 دارم دقیق میخونم زمینو 

ی سزی سوال برام پیش اومده

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

دیگه خیلی تخصصی شد یادم نیست  ولی فر میکنم منظورش اینه که مثلا در مدار استوا خورشید نود درجه م ...

الان این جمله ی من درسته؟

پس نتیجه میگیریم ایراد در زمینه ی شکل مدار گردش سیاراته.

کوپرنیک گفته دایره اییه اما در اصل بیضیه و توسط کپلر اصلاح شده .

اینم میگی🥹

نگا طبق عکس چون زمین ۲۳.۵ درجه کجه توی عرضای جغرافیایی مختلف طول شب و روز فرق داره اون درجه های سمت راست نشون دهنده عرضای جغرافیایی مختلفه اون قسمتی که خاکستری کرده شبه نیمه مقابل روزه حالا خودت ببین مقدار شب و روز چقدر فرق داره تو هر عرض. ولی توی استوا یعنی عرض جغرافیایی صفر درجه همیشه طول شب و روز برابره و ۱۲ ساعته

نگا طبق عکس چون زمین ۲۳.۵ درجه کجه توی عرضای جغرافیایی مختلف طول شب و روز فرق داره اون درجه های سمت ...

وای مرسییی دمت گرممم😭😭💋💋

خواهش میکنم عزیزم اگه متوجه شدی خوشحالم

قربونت اره متوجه شدم

الان تاپیک اخرتم دیدم عالیییی بوددد🥲