2777
2789
عنوان

گذشته نامزدم

145 بازدید | 3 پست

دوستان نامزد من قبلا قرار بوده با ی خانومی ازدواج کنه ک خانوم ی سری مشکلات داشته از نظر اخلاقی و دیگه نامزدم نخواسته و ازدواج نکردن 

اینکه الآنم همکارن و همیشه پیش همن ب کنار(البته هردو نامزدن)

من جدیدا پیج چند تا کافه رو دیدم ک این دو تا فالو دارنش

در حالیکه نامزدم ب من گفته ک با هم دوتایی اصلا بیرون نرفتن و رابطه خاصی نداشتن میگه حتی دوسش نداشتم و بنا ب شرایط رفته بودم سمتش(در حالیکه من از کسایی شنیدم دوسش داشته و با هم بیرونم رفتن)اینو ک بهش گفتم کلا انکار کرد و گفت دروغه

یکی از کافه ها ک دوتایی فالو دارنش تو ی شهر دیگه(کرجه)

خب ب نظرتون اینا اتفاقیه؟نمیتونمم از نامزدم بپرسم دوس ندارم نقطه ضعف بدم بهش و فک کنه خیلی تو گذشته ام و حساسم

می‌خوام بدونم واقعا رابطشون چی بوده اونی ک نامزدم میگه یا غیر اون🥺

:)

فالو داشتن یه پیج ب نظرم دلیل خوبی نیست واسه شک کردن..و اینکه خودت میگی گذشته ینی گذشته دیگ...و رابطشونم هرچی بوده قبل تو بوده...اون ک نمیدونس تو قراره بیای تو زندگیش و سرنوشتش چی قرار بوده بشه...بیخیالش

بنظرم راجب گذشتش زیاد کنجکاوی نکن حودت اذیت میشی چیزیه مه گذشته اگه الان مشکوک نمیرنه و مطمیی الان دوسش نداره پس کذشتشم مهم نباشه برات شایدم اتفاقی فالو داشته باشن عاخه واقعا رو همچی چیزی نمیشه قضاوت کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه قبلا دوس دختر داشتن همسر منم داشته و فامیلیم باهم و دختره همچنان مجرده منم اوایل خیلی حساس بودم اما این قضیه هست ک هیچ پسری نمیاد راست قضیه رو تعریف کنه ک اره دوسش داشتم و فلان چون میدونه تورو الان انتخاب کرده و اگ بهت بگه از چشمت میوفته ..من خواستم انتقام بگیرم در قبالش ک رو کردم الکی ک ارع منم یکیو میخواستم عین تو ولی اینا بعد پنج شیش سال هنوز تاثیرات منفی تو زندگیمون داره بهترین کار اینه ک ب خنده و شوخی بگیری اگ حساس بشی هیچوقت ازش چیزی نمیگه اما اگ ببینه حساس نیستی خودش یروز همچیو میگه