2777
2789
عنوان

سرطان روده

229 بازدید | 10 پست

دوستان همسرم استیج ۳ کنسر کولون.. خدارو شکر درمانش در حال تکمیل هست خیلی نگران بعدشم که بعد از بهبود خدای نکرده متاستاز نکنه.. این چه زندگیه... خسته شدم از نگرانی.. هر شب و روز م نگرانیه...😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم به ریه

البته ایشون هیچ درمانی انجام نداده بودن حتی علائم رو یه بواسیر ساده می‌دونستن و پیگیر نمیشدن شما که زود تشخیص دادین و درمان رو شروع کردین همچین مشکلی پیش نمیاد

امیدت به خدا باشه سعی کن به بعدش فکر نکنی همیشه احتمال چیزای بدتر هست اگر بخوای فکر کنید. از همین الان که سالمن لذت ببر و امید داشته باش . راستی بعد 5 سال احتمال متاستاز خیلی کم میشه

مرسی عزیزدلم شما تجربه ای هم در زمینه این بیماری دارید؟

ای نوع سرطان نه، ولی در این حد میدونم که سرطان ها گرید بندی دارن و هرچی بیشتر بگذره و خبری از عود نباشه رفته رفته احتمالش میاد پایین. تشخیص زود خیلی کمک میکنه