2777
2789

سلام دخترم شش سالشه ، برومش بیمارستان معاینه کرد گفت گوشاش عفونت کرده یکیش به پرده هم زده قطره و آموکسی کلاو داد الان از درد همش گریه میکنه و از صبحم هیچی نخورده ، بنظرتون ببرمش پیش متخصص؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حتما ببرش متخصص

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

عزیزم کوآموکسی کلاو رو باید ۷ تا ۱۰ روز استفاده کنه و بهترین گزینه برای درمان عفونت گوش میانیه. شما شروع به استفاده درست کن و بهبودیشو میبینی.

برای درد فعلا ایبوپروفن یا استامینوفن بده. حوله گرم هم بذار

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

اره ببرن ...الانم یه حبه سیر پوست کن اندازه گوشش دربیار بزار داخل گوشش کوچیک نباشه بره داخل گوشش ها 

قشنگم امضام دیدی برای خونه دارشدنم صلوات بفرست بگوبهم حمد بخونم برات قربونت بشم❤️🫂

قطره هاش استفاده بکن 

البته اول فکر کنم باید ساکشن بشه تا عفونتها کنده بشن بعد انتی بیوتیک مصرف بشه 

قطره ی هر گوش رو جدا کن 

موقع حمام گوش گیر استفاده کن براش 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎