2777
2789
عنوان

بروزرسانی گوشی شیائومی..

870 بازدید | 11 پست

گوشیم رو تازه خریدم بروزرسانی میاد به اندروید ۱۵ بروزرسانی کنم ب نظرتون؟

کسی به اندروید ۱۵ بروزرسانی کرده؟

اطلاعات گوشی پاک نمیشه؟

باشد که غم خجل شود از صبر بی صدای ما

اندروید ۱۵ هنوز نیومده

بله بروز رسانی کنید چیزی پاک نمیشه اندروید رو همیشه بروز نگهدارید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اندروید ۱۵ هنوز نیومده بله بروز رسانی کنید چیزی پاک نمیشه اندروید رو همیشه بروز نگهدارید

گوشیم اندرویدش ۱۴ هس اومده بروزرسانی😕

😕برامن الان ۱۴ هست اومده بروزرسانی به اندروید ۱۵

شات بدید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
😕برامن الان ۱۴ هست اومده بروزرسانی به اندروید ۱۵

والا تا اونجایی که من خبر دارم اندروید ۱۵ نیمه دوم ۲۰۲۴ قراره بیاد 

احتمالا اون بروزرسانی که برات اومده بروز رسانی برنامه های گوشیتع نه اندرویدش

اندروید شما ۱۳ هست با رابط کاربری ورژن ۱۴

در آپدیت جدید ورژن رابط کاربریتون میشه ۱۵ و اندرویدتون میشه ۱۴

البته اگه بروز رسانی اندروید باشه و امنیتی نباشه

اندروید شما ۱۳ هست با رابط کاربری ورژن ۱۴ در آپدیت جدید ورژن رابط کاربریتون میشه ۱۵ و اندرویدتون می ...

آها خیلی ممنونم

بعد ی سوال اگه وسطش نتم تموم بشه میشه بقیه ش رو با یک بسته دیگه دانلود کنم؟

آها خیلی ممنونم بعد ی سوال اگه وسطش نتم تموم بشه میشه بقیه ش رو با یک بسته دیگه دانلود کنم؟

بله

ولی بهتره حد اعقل ۲.۵ گیگ نت داشته باشید

از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید اگه به هر دلیلی مشکلی پیش اومد بتونید برگردونید

بله ولی بهتره حد اعقل ۲.۵ گیگ نت داشته باشید از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید اگه به هر دلیلی مشکلی پیش ا ...

از کجا باید بکاپ بگیرم؟